Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Σχέδιο λογισμικό για παιδιά

       
       
       
       
  Tux Paint ένα από τα καλύτερα δωρεάν λογισμικό ζωγραφικής για τα παιδιά, είναι ένα ελεύθερο, βραβευμένο πρόγραμμα ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 (για παράδειγμα, παιδιά προσχολικής και Κ-6). Tux Paint χρησιμοποιείται σε σχολεία σε όλο τον κόσμο ως μια δραστηριότητα σχέδιο εξοικείωσης με την πληροφορική. Συνδυάζει ένα εύκολο στη χρήση interface, διασκεδαστικά ηχητικά εφέ, και μια ενθαρρυντική μασκότ κινούμενων σχεδίων που καθοδηγεί τα παιδιά καθώς χρησιμοποιούν το πρόγραμμα.   Tux Typing είναι ένα λογισμικό ζωγραφικής για τα παιδιά, κάνουν τη μάθηση να πληκτρολογήσετε για παιδιά διασκέδαση! Αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι έρχεται με δύο διαφορετικά παιχνίδια για εξάσκηση πληκτρολόγηση σας, και να έχουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να γίνει αυτό.
       
  Tux Paint Γραμματόσημα Έχετε ακόμα περισσότερη διασκέδαση με το Tux Paint γραμματόσημα   Απλή Paint είναι ένα απλό λογισμικό ζωγραφικής για τα παιδιά, αυτό το μικρό πρόγραμμα ζωγραφικής προορίζεται να διδάξει τα μικρά παιδιά να χειρίζονται το ποντίκι και να διασκεδάσουν με τα χρώματα και τα σχήματα.
       
  Αυτοκίνητα 2 Χρώμα   Μπορείτε να χρωματίσετε τα αυτοκίνητα κινούμενα σχέδια επιλέγοντας οποιοδήποτε χρώμα που σας αρέσει.   Σχέδιο για Παιδιά είναι ένα ελεύθερο λογισμικό ζωγραφικής για παιδιά με πολλές και ωραίες επιλογές. Μπορείτε να σχεδιάσετε με πολλά διαφορετικά στυλό, μπορείτε να βάλετε σφραγίδες στα σχέδια σας, να δημιουργήσετε κάθε είδους εφέ κειμένου, και πολλά άλλα.
       
  Connected Kids χρωματίζοντας βιβλίο  είναι ένα λογισμικό ζωγραφικής για παιδιά δωρεάν εκτύπωση και σελίδες χρωματισμού χρώμα. Εικόνες για το νεαρό καλλιτέχνη προσχολικής ηλικίας, καθώς και τα μεγαλύτερα καλλιτέχνη. Χρωματισμός βιβλίο είναι μια συλλογή από είκοσι ηλεκτρονικές σελίδες χρωματισμού. Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει τα ζώα, τα λουλούδια, τα αυτοκίνητα, τα αεροπλάνα, και γραφικές τοποθεσίες.   Κέα χρωματίζοντας βιβλίο  είναι ένα λογισμικό ζωγραφικής για τα παιδιά, υπάρχουν πάνω από 300 σελίδες χρωματισμού για να κατεβάσετε, και μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε το δικό σας.