Λογισμικό για δωρεάν

     
 

   Λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών για δωρεάν download

       
       
       
       
  Photoscape   είναι ένα διασκεδαστικό και εύκολο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών για δωρεάν download που σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε και να βελτιώσετε τις φωτογραφίες.   Windows Movie Maker XP είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο, να δημιουργήσετε παρουσιάσεις φωτογραφιών, δωρεάν λήψη λογισμικού.
       
  PhotoFiltre   είναι ένα λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών για δωρεάν download πλήρη εικόνα του προγράμματος ρετούς. Σας επιτρέπει να κάνετε απλές ή προηγμένες ρυθμίσεις σε μια εικόνα και να εφαρμόσει ένα ευρύ φάσμα των φίλτρων για να   Paint.NET   είναι ελεύθερο εικόνας και επεξεργασίας φωτογραφιών λογισμικό για υπολογιστές που τρέχουν Windows είναι ένα δωρεάν, συντάκτης εύκολο στη χρήση φωτογραφιών με υποστήριξη για στρώματα, για γρήγορη βελτιστοποίηση φωτογραφία.
       
  GIMP είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας φωτογραφιών, πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας πηγή, επεξεργασίας φωτογραφιών BMP, δωρεάν λήψη λογισμικού.   Pinnacle VideoSpin   είναι μια φωτογραφία λογισμικό επεξεργασίας για δωρεάν download, ανακατεύουμε βίντεο, φωτογραφίες και μουσική, βίντεο και συντάκτης φωτογραφιών.
       
  Φωτογραφία! Επεξεργαστής είναι μια φωτογραφία λογισμικό επεξεργασίας για δωρεάν download προσφέροντας ένα πλήρες σύνολο εργαλείων επεξεργασίας εικόνας, μπορείτε να αφαιρέσετε τα κόκκινα μάτια αμέσως, ενισχύουν το χρώμα της εικόνας, να κάνει αστεία καρικατούρες, να προσθέσετε εκπληκτικά εφέ φωτισμού, ισιώσει, αναδειγματοληψία και καλλιεργειών εικόνες. Περιέχει τίποτα μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ιδιοκτήτη να χρειαστεί να διορθώσετε ή να βελτιώσετε τις φωτογραφίες τους. Επεξεργασία και βελτιστοποίηση φωτογραφίες.