Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για 3D κινούμενα σχέδια δωρεάν

       
       
       
       
  Blender είναι ένα λογισμικό για 3D animation δωρεάν και open-source 3D υπολογιστή προϊόν λογισμικού γραφικών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία animated φιλμ, οπτικά εφέ, διαδραστικές εφαρμογές 3D ή τα video games. Χαρακτηριστικά Blender περιλαμβάνουν 3D modeling, UV ξετύλιγμα, η ύφανση, ξάρτια και την εκδορά, υγρό και προσομοίωση καπνού, προσομοίωση σωματιδίων, εμψύχωση, αγώνας κίνηση, κάμερα παρακολούθησης, καθιστώντας, βίντεο μοντάζ και compositing.   DAZ Studio είναι ένα λογισμικό για 3D animation app δωρεάν και ισχυρό 3D modeling, πλούσια 3D εικόνα προσαρμογής, θέτοντας, και animation λογισμικό που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει εκπληκτική ψηφιακές εικόνες και κινούμενα σχέδια. Perfect λογισμικού για το σχεδιασμό μοναδική ψηφιακή τέχνη και τα κινούμενα γραφικά με εικονικούς ανθρώπους, ζώα, αντικείμενα, οχήματα, αξεσουάρ, περιβάλλοντα και περισσότερο.
       
  Wings 3D   είναι ένα λογισμικό για 3D animation δωρεάν μοντελοποίηση για τη δημιουργία 3D animations.   Bryce 7 είναι ένα λογισμικό για 3D animation 3D χωρίς εξωραϊσμό και εργαλείο animation, το σχεδιασμό φωτογραφία-πραγματικό τοπία, δημιουργούν σουρεαλιστικό περιβάλλον, κίνηση περιβάλλοντα, το σχεδιασμό σύνθετη αρχιτεκτονική, που παράγουν ματ πίνακες δημιουργούν οπτικοποίηση του προϊόντος.
       
  OpenFX είναι ένα λογισμικό για 3D animation δωρεάν Open-Source 3D modeling, animation, και καθιστώντας σουίτα.   3DCrafter είναι ένα λογισμικό για 3D animation σε πραγματικό χρόνο 3D modeling και animation εργαλείο που ενσωματώνει μια διαισθητική προσέγγιση drag-and-drop σε 3D modeling.