Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για 3D σχεδίασης δωρεάν

       
       
       
       
  Το Google SketchUp  είναι ένα λογισμικό για 3D σχεδίασης δωρεάν που σας επιτρέπει να μελετήσει το 3D κόσμο. Ανακαινίσουμε το σαλόνι σας. Επινοήστε ένα νέο κομμάτι των επίπλων. Μοντέλο πόλη σας για το Google Earth. Χρησιμοποιήστε το Google SketchUp για δωρεάν download.   GIMP είναι ένα λογισμικό για 3D σχεδίασης χωρίς ρετουσάρισμα, συγγραφέας και επεξεργαστείτε φωτογραφίες.
       
  Το Inkscape είναι ένα λογισμικό για 3D σχεδίασης ελεύθερο λογισμικό απεικόνισης παρόμοια με τα εμπορικά πακέτα Adobe Ελεύθερο και Adobe Illustrator, αλλά χωρίς το κόστος. Οι άνθρωποι αναφέρουν επιτυχία με τη χρήση Inkscape σε ένα πολύ πολύ διαφορετικά έργα (γραφικά web, τεχνικά διαγράμματα, εικόνες, δημιουργική τέχνη, λογότυπα, χάρτες).   DrawPlus είναι ένα λογισμικό για 3D σχεδίασης γραφικών. Ακριβής διάνυσμα σχεδιαστικό πρόγραμμα Ρεαλιστική πινέλο, εργαλεία στυλό και μολύβι, κείμενο σε μια διαδρομή - μεγάλη για δημιουργικά σχέδια, τρόποι ανάμειξης για προχωρημένους καλλιτεχνικά εφέ. Συμβατό με δισκία γραφικά. Μεγάλη για το σχεδιασμό γραφικών web και δημιουργική εργασία εκτύπωσης.
       
  Το Ashampoo 3D CAD Αρχιτεκτονική 3 είναι ένα λογισμικό για 3D σχεδίασης δωρεάν συνδυάζει τον εύκολο χειρισμό με επαγγελματικές λειτουργίες CAD αιχμής. Θα δημιουργήσετε γρήγορα την ακριβή μοντέλα, 3D θέα, υπόγεια σχέδια και πίνακες για όλες τις κατασκευές και τον εξοπλισμό σας σχέδια.   Envisioneer Express  είναι ένα 3D modeling και animation εργαλείο σε πραγματικό χρόνο, που ενσωματώνει μια διαισθητική προσέγγιση drag-and-drop σε 3D modeling.   Envisioneer Express, το πιο εύκολο στη χρήση κατοικιών πρόγραμμα σχεδιασμού. Κείμενο για τις σημειώσεις και τις ετικέτες. Διαστάσεις Φυτά βιβλιοθήκη. Περιφράξεις και πύλες. Μονοπάτια, πεζοδρόμια και δρόμους. Οροφές επιλέγοντας ένα δωμάτιο. Κάγκελα που συνδέονται με σκάλες. Στήλες. Ηλεκτρικά στοιχεία. Ηλεκτρική καλωδίωση. Στοιχεία HVAC. Εξοπλισμός.
       
  3DCrafter ™ είναι ένα 3D modeling και animation εργαλείο σε πραγματικό χρόνο, που ενσωματώνει μια διαισθητική προσέγγιση drag-and-drop σε 3D modeling.   CadStd Lite  είναι ένα γενικής χρήσης, εύκολο στην εκμάθηση του προγράμματος CAD / σύνταξη για τη δημιουργία επαγγελματικής ποιότητας μηχανικά σχέδια, σχέδια σπίτι, σχέδια, σχηματικές παραστάσεις και διαγράμματα που χρησιμοποιούν τα πρότυπα ANSI σχέδιο.
       
  DesignWorkshop Lite πακέτο λογισμικού παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε τον δικό σας 3D μοντέλα για το σχεδιασμό σπίτι και την απεικόνιση της αρχιτεκτονικής, τοπία, εκθέματα, ή οποιοδήποτε είδος του χωροταξικού σχεδιασμού   Blender είναι ένα λογισμικό για 3D animation δωρεάν και open-source 3D υπολογιστή προϊόν λογισμικού γραφικών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία animated φιλμ, οπτικά εφέ, διαδραστικές εφαρμογές 3D ή τα video games. Χαρακτηριστικά Blender περιλαμβάνουν 3D modeling, UV ξετύλιγμα, η ύφανση, ξάρτια και την εκδορά, υγρό και προσομοίωση καπνού, προσομοίωση σωματιδίων, εμψύχωση, αγώνας κίνηση, κάμερα παρακολούθησης, καθιστώντας, βίντεο μοντάζ και compositing.
       
  Sculptris της Alpha είναι ένα λογισμικό για 3D σχεδίασης δωρεάν  Sculptris είναι μια ελεύθερη, 3D ψηφιακό πρόγραμμα γλυπτική.   Aqsis Renderer είναι ένα λογισμικό για 3D σχεδίασης δωρεάν  cross-platform, open source λύση φωτορεαλιστική 3D rendering. 
       
  Art of Illusion είναι ένα λογισμικό για 3D σχεδίασης δωρεάν open source 3D modeling και καθιστώντας στούντιο.   AutoQ3D Κοινότητα είναι ένα λογισμικό για 3D σχεδίασης δωρεάν γ omplete εφαρμογή 3D μοντέλων για τον υπολογισμό βοήθεια σύνταξη σε τρεις διαστάσεις.