Λογισμικό για δωρεάν

     
 

     Λογισμικό για καλύψεις του CD DVD

       
       
       
       
  CdCoverCreator   είναι ένα λογισμικό για CD καλύπτει ισχυρό εργαλείο για να δημιουργήσετε τα δικά σας CD καλύπτει τόσο ήχου και CD δεδομένων. Χρησιμοποιήστε CdCoverCreator να δημιουργήσετε σας εξώφυλλα, ένθετα, ετικέτες, ακόμη και φυλλάδια.   coverXP Δωρεάν  είναι ένα λογισμικό για CD καλύπτει, εκτύπωση κάλυψη δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη ή τόσο πλήρης, απλά σύρετε καλύμματα σας μέσα στο λογισμικό κατευθείαν από τον browser σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο εκτύπωσης, νέα καλύμματα σας θα εκτυπωθεί σε δευτερόλεπτα.
       
  UnderCoverXP   είναι ένα λογισμικό για CD καλύπτει μικρό πρόγραμμα για να εκτυπώσετε εύκολα CD και DVD καλύμματα. Υποστηρίζει JPEG, GIF, PNG και BMP μορφές και μπορεί να επεκταθεί αυτόματα εξώφυλλα, οπισθόφυλλα, μπροστά + στο εσωτερικό, ένθετα, DVD Κουτιά, ψηφιακές εικόνες και CD / DVD ετικέτες στα σωστά μεγέθη.   DeepBurner Δωρεάν είναι ένα λογισμικό για CD καλύπτει το προηγμένο και ισχυρό CD και DVD καύση πακέτο. Αφαιρεί την ταλαιπωρία της λήψης autoruns, τη δημιουργία και την εκτύπωση των δικών σας ετικετών και φυλλαδίων. Θα είστε σε θέση να κάψει όλα τα δεδομένα, να αντιγράψετε οποιοδήποτε δίσκο, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, να δημιουργήσουν εκπληκτική άλμπουμ φωτογραφιών, κάνουν το πρότυπο ISO εικόνες και βίντεο DVD με αυτό το εύκολο να χειριστεί επαγγελματικό λογισμικό!
       
  CD και DVD Label Maker είναι ένα λογισμικό για CD καλύπτει και την ετικέτα του DVD και του λογισμικού σχεδίασης θήκη, να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε όμορφα και επαγγελματικές ετικέτες CD / DVD.   DVD Slim Δωρεάν είναι ένα λογισμικό για CD καλύπτει απλό, εύκολο στη χρήση εργαλείο για να δημιουργήσετε τα καλύμματα για να αρέσει CD, DVD, VHS, PS1, PS2, PS3, PSP, Xbox, Nintendo Wii, BlueRay και πολλά άλλα. Αυτό το πρόγραμμα κάλυψης παρέχει τις ακόλουθες επιλογές: Χρησιμοποιήστε τις δικές σας φωτογραφίες από το σκληρό σας δίσκο? Ψάχνοντας για την κάλυψη εικόνων στο διαδίκτυο.
       
  Album Cover Art Downloader είναι ένα λογισμικό για CD καλύπτει ότι θα κατεβάσετε ημι-αυτόματα το εξώφυλλο εικόνες για τη μουσική συλλογή σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισημάνω ότι στη ρίζα του κατάλογο της μουσικής σας και για κάθε κατάλογο, το πρόγραμμα θα κατεβάσετε ένα σύνολο αντίστοιχων εξώφυλλα άλμπουμ από το Internet.   Album Art Downloader είναι ένα λογισμικό για CD καλύπτει κατεβάσετε τα εξώφυλλα των δίσκων των αγαπημένων σας άλμπουμ. Μπορεί να αναζητήσετε πολλαπλές πηγές σε απευθείας σύνδεση για το εξώφυλλο του άλμπουμ.