Λογισμικό για δωρεάν

     
 

     Λογισμικό για δωρεάν PDF

       
       
       
       
  PDFCreator PDFCreator δημιουργεί εύκολα αρχεία PDF από οποιοδήποτε πρόγραμμα των Windows. Χρησιμοποιήστε το σαν έναν εκτυπωτή στο Word, Excel ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή των Windows. Ένα PDF διαρκεί λιγότερο χώρο αποθήκευσης, και είναι πιο εύκολο να στείλετε με email. Κάντε PDF δημιουργός μέρος της σουίτας λογισμικού που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας για εύκολη δημιουργία αρχείων PDF.   Adobe Reader είναι η ελεύθερη παγκόσμιο πρότυπο για την αξιόπιστη προβολή, εκτύπωση, και σχολιάζοντας τα έγγραφα PDF, PDF viewer.
       
  Foxit Reader   Μια γρήγορη εναλλακτική λύση για το Adobe Reader.   PDF-XChange Viewer Όσοι επιθυμούν να Προβολή / Τροποποίηση ή να εκτελέσει απλές λειτουργίες επεξεργασίας και ακόμη και OCR εικόνας με βάση τα αρχεία PDF για Windows PC τους, έχουν τώρα ένα ΔΩΡΕΑΝ pdf reader εναλλακτική λύση για το Adobe Reader!
       
  Δωρεάν PDF σε Word Doc Converter Δωρεάν PDF σε Word Doc Converter είναι ένα τέτοιο desktop εργαλείο μετατροπής εγγράφων για να μετατρέψετε το Adobe PDF αρχείο σε αρχείο Microsoft Word Doc - και είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Το πρόγραμμα μπορεί να εξαγάγει κείμενο, εικόνες, σχήματα από το αρχείο PDF σε Word Doc αρχείο και να διατηρηθεί η διάταξη. Μπορεί να μετατρέψει όλες τις σελίδες ή τις σελίδες κυμαίνονται από το αρχείο PDF.   FreePDF XP Δημιουργήστε το δικό σας αρχεία PDF για την ελεύθερη
       
  Δωρεάν PDF Unlocker  είναι ένα λογισμικό για τον κωδικό πρόσβασης που θα καταργήσετε τον κωδικό πρόσβασης και τους περιορισμούς σε οποιοδήποτε αρχείο PDF που μπορείτε να διαβάσετε. Υπάρχουν δύο τύποι κωδικών πρόσβασης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα αρχείο PDF. 1. κωδικό που περιορίζει ορισμένες λειτουργίες. Όπως εκτύπωση, αντιγραφή και επικόλληση. Αυτός είναι ο πιο κοινός τύπος. {Ιδιοκτήτη} 2. κωδικό πρόσβασης για να ανοίξετε το αρχείο για ανάγνωση. {User}.   CutePDF Writer Δημιουργήστε έγγραφα PDF χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις εφαρμογές σας (πρέπει να είναι σε θέση να εκτυπώσετε) να μετατραπούν σε επαγγελματικής ποιότητας έγγραφα PDF - μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού!
       
  PDF Σπλιτ και Συγχώνευση Split και συγχώνευση αρχείων PDF σας   doPDF   δημιουργήσετε έγγραφα PDF από οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows. Εκτύπωση σε PDF μέσω της εικονικής doPDF οδήγησης του εκτυπωτή.
       
  PDF995   Δημιουργία εγγράφων PDF από οποιοδήποτε πρόγραμμα, που συνδυάζει τα έγγραφα σε ένα ενιαίο PDF? αυτόματη εισαγωγή link? ιεραρχική εισαγωγή σελιδοδείκτη? Μετατροπή PDF με σχηματοποιημένα HTML ή DOC (μόνο κείμενο)? ολοκλήρωσης με το Word γραμμή εργαλείων με αυτόματο πίνακα περιεχομένων και την παραγωγή link? autoattach στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο? χαρτικά και σφράγιση   Scan2PDF Σάρωση εγγράφων και να τα αποθηκεύσετε ως αρχεία PDF.