Λογισμικό για δωρεάν

     
 

     Λογισμικό για το USB stick

       
       
       
       
  PortableApps.com είναι ένα λογισμικό για USB stick, σας επιτρέπει να μεταφέρουν όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές σε μια φορητή συσκευή ή νέφος κίνησης και τη χρήση τους σε οποιοδήποτε PC. Τώρα μπορείτε να έχετε το δικό σας πρόγραμμα περιήγησης με όλους τους σελιδοδείκτες σας και επεκτάσεις, πλήρη σουίτα γραφείου σας, συντάκτης φωτογραφιών σας, ολόκληρη τη μουσική συλλογή σας, τα αγαπημένα σας παιχνίδια, εργαλεία ανάπτυξης και περισσότερες.   Re-Ενεργοποίηση είναι ένα λογισμικό για USB stick, σχεδιάστηκε για να επισκευάσει το αριστερό πάνω από ζημιές που προκαλούνται από ιούς, κακόβουλα προγράμματα, Trojans.
       
  Lupo PenSuite είναι ένα λογισμικό για USB stick, της δωρεάν συλλογή των φορητών λογισμικού για όλους όλα-σε-ένα για κάθε ανάγκες εντελώς δωρεάν και φορητές μεταφραστεί σε 28 γλώσσες δεν spyware, adware ή ιούς, εύκολο στη χρήση και να προσαρμόσετε πάνω από 160 προγράμματα και παιχνίδια που περιλαμβάνονται χιλιάδες προγράμματα και παιχνίδια που είναι διαθέσιμα.    
       
  PeToUSB είναι ένα λογισμικό για bootable USB    αίτηση για τη μορφοποίηση και κάνει bootable, USB Flash Drives μνήμης και σκληρούς δίσκους USB και προαιρετικά αντιγράφοντας την έξοδο από μια επιτυχημένη BartPE / WinPE κατασκευή της συσκευής. Υπάρχουν επιλογές για backup / restore το MBR σε μια συσκευή.   EasyBCD είναι ένα λογισμικό για bootable USB dual boot τον υπολογιστή σας σε δευτερόλεπτα. Boot τόσο από όσο και σε δίσκους USB, εικόνες ISO, εικονικοί δίσκοι, και περισσότερο. Boot οπουδήποτε. Δημιουργία bootable USB sticks με επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας επισκευή που μπορείτε να πάρετε μαζί σας οπουδήποτε. Προστατέψτε από την καταστροφή. Δημιουργήστε εγγραφές για να εκκινήσετε σε επιχειρήσεις κοινής ωφελείας ανάκτηση ή ασφαλή λειτουργία για να προετοιμαστεί για μια βροχερή ημέρα. Ανώδυνη επεξεργασία. Προσθήκη, μετονομασία, την αφαίρεση, να διαμορφώσετε και να αναδιατάξετε καταχωρήσεων σε ιδιοτροπία. Λύστε δύσκολα προβλήματα. Χρησιμοποιήστε EasyBCD για την αντιμετώπιση προβλημάτων των Windows, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επισκευή του φορτωτή εκκίνησης, και περισσότερο. Ισχυρό scripting με NeoGrub Θα έχετε τη δύναμη να κρύψει χωρίσματα, αλλάξτε ενεργά σημαίες, και να δημιουργήσουν πολύπλοκα σενάρια εκκίνησης.
       
  uSbuntu Ζωντανή Creator είναι ένα λογισμικό για bootable USB δημιουργεί φορητές συσκευές, με δυνατότητα εκκίνησης και εικονικά stick USB με λειτουργικό σύστημα Linux.   EASEUS Disk Copy είναι ένα λογισμικό για bootable USB αντίγραφο και backup όλα από το σκληρό σας δίσκο, μπορεί να σας βοηθήσει με τα προβλήματα εκκίνησης. Built-in καύση χαρακτηριστικά κάνουν αυτόματη δημιουργία bootable CD / DVD για να αντιγράψετε ολόκληρο το δίσκο εύκολα. Partition αντίγραφο και αντίγραφο δίσκου: Αντιγράψτε ένα partition / δίσκο σε έναν άλλο τομέα με τομέα με ένα bootable CD. Τομέα με αντίγραφο τομέα να κάνουν σωματική 1: 1 αντίγραφα (κλώνους) των σκληρών δίσκων και partitions με 100% ταυτότητα με το πρωτότυπο.