Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για τα κινούμενα σχέδια δωρεάν

       
       
       
       
  Blender είναι ένα λογισμικό για 3D animation δωρεάν open-source προϊόν λογισμικού 3D γραφικά υπολογιστών που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ταινιών κινουμένων σχεδίων, οπτικά εφέ, διαδραστικές εφαρμογές 3D ή τα video games. Χαρακτηριστικά Blender περιλαμβάνουν 3D modeling, UV ξετύλιγμα, η ύφανση, ξάρτια και την εκδορά, υγρό και προσομοίωση καπνού, προσομοίωση σωματιδίων, εμψύχωση, αγώνας κίνηση, κάμερα παρακολούθησης, καθιστώντας, βίντεο μοντάζ και compositing.   Stykz είναι ένα λογισμικό για κινούμενα σχέδια δωρεάν για να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια που μπορείτε να δείξετε στους άλλους ή εισαγωγή σε άλλες εφαρμογές. Ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε τις βασικές κινήσεις.
       
  Wings 3D   είναι ένα λογισμικό για 3D animation δωρεάν, μοντελοποίηση για τη δημιουργία 3D animations.   K-3D είναι ένα λογισμικό για κινούμενα σχέδια δωρεάν, 3D modeling και animation λογισμικό.
       
  Bryce 7 είναι ένα λογισμικό για 3D animation δωρεάν, 3D εξωραϊσμού και εργαλείο animation, το σχεδιασμό φωτογραφία-πραγματικό τοπία, δημιουργούν σουρεαλιστικό περιβάλλον, κίνηση περιβάλλοντα, το σχεδιασμό σύνθετη αρχιτεκτονική, που παράγουν ματ πίνακες δημιουργούν οπτικοποίηση του προϊόντος.   Pivot Stickfigure Animator είναι ένα λογισμικό για να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια δωρεάν φανταστικά animations ραβδί-σχήμα.
       
  Μολύβι είναι ένα λογισμικό για κινούμενα σχέδια δωρεάν, δημιουργούν παραδοσιακά χειρόγραφα animation (κινούμενα σχέδια) με τη χρήση τόσο bitmap και διανυσματικά γραφικά.   Synfig Animation Studio είναι ένα λογισμικό για κινούμενα σχέδια δωρεάν διάνυσμα-based open-source λογισμικό 2D animation.
       
  Web Το Cartoon Maker είναι ένα λογισμικό για κινούμενα σχέδια δωρεάν, παράγει υψηλής ποιότητας κινούμενα σχέδια, είναι ένα online εργαλείο για να γίνει κινούμενα σχέδια 2D   DAZ Studio είναι ένα λογισμικό για 3D animation app δωρεάν και ισχυρό 3D modeling, πλούσια 3D εικόνα προσαρμογής, θέτοντας, και animation λογισμικό που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει εκπληκτική ψηφιακές εικόνες και κινούμενα σχέδια. Perfect λογισμικού για το σχεδιασμό μοναδική ψηφιακή τέχνη και τα κινούμενα γραφικά με εικονικούς ανθρώπους, ζώα, αντικείμενα, οχήματα, αξεσουάρ, περιβάλλοντα και περισσότερο.
       
  OpenFX είναι ένα λογισμικό για 3D animation δωρεάν, ανοιχτού κώδικα 3D modeling, animation, και καθιστώντας σουίτα.   3DCrafter είναι ένα λογισμικό για 3D animation σε πραγματικό χρόνο 3D modeling και animation εργαλείο που ενσωματώνει μια διαισθητική προσέγγιση drag-and-drop σε 3D modeling.