Λογισμικό για δωρεάν

     
 

     Λογισμικό για την επισκευή του υπολογιστή δωρεάν

       
       
       
       
  CCleaner είναι ένα λογισμικό για την επισκευή του υπολογιστή δωρεάν για τον καθαρισμό των Windows PC σας. Προστατεύει το απόρρητό σας στο διαδίκτυο και κάνει τον υπολογιστή σας πιο γρήγορα και πιο ασφαλή. Registry Cleaner αφαίρεση αχρησιμοποίητο και παλιές καταχωρήσεις μητρώου.   Advanced SystemCare είναι ένα λογισμικό για την επισκευή του υπολογιστή ελευθερώσει την προστασία, επισκευή, καθαρό, και τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας. Είναι Συντονίζει τα Windows με την απελευθέρωση του ενσωματωμένο στην εξουσία του συστήματός σας. Δραματικά βελτιώνει τόσο το σύστημα και την απόδοση του Internet έως και 400 Με ένα κλικ, σαρώνει και επισκευές δέκα προβλήματα PC και προστατεύει τον υπολογιστή σας από κρυφές απειλές για την ασφάλεια.
       
  Boot CD Hiren του είναι ένα λογισμικό για την επισκευή του υπολογιστή, συλλογή ανάκτηση open-source δεδομένων, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, και anti-malware κοινής ωφέλειας συγκεντρώνονται σε ένα bootable CD. Σχεδιασμένο για τους χρήστες των Windows, το λογισμικό είναι ένα μεγάλο εργαλείο για την ανάκαμψη από διεφθαρμένους εγκαταστάσεις OS και συναφών ειδών αποτυχίες.

Περιλαμβάνεται στο CD είναι δημοφιλείς επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, όπως Avira Antivir Personal, Spybot - Search and Destroy, και ακόμη RootkitRevealer. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το CD για να επανατμήσετε δίσκους, την ανάκτηση διεφθαρμένη δεδομένα, ή να επαναφέρετε τα διαγραμμένα αρχεία.

   
       
  Recuva είναι ένα λογισμικό για την επισκευή του υπολογιστή δωρεάν ανακτά τα διαγραμμένα αρχεία από τον υπολογιστή σας τα Windows, Recycle Bin, κάρτα ψηφιακών κάμερα, ή MP3 player.   Unlocker Ξεκλείδωμα αρχεία των Windows δεν θα σας αφήσει να διαγράψετε.
       
  Glary Utilities  είναι ένα λογισμικό για την επισκευή του υπολογιστή χωρίς λύση, την επιτάχυνση, τη διατήρηση και την προστασία του υπολογιστή σας.   PC Wizard   πρόγραμμα ενημέρωσης συστήματος για την ανίχνευση του υλικού, αλλά και κάποια μεγαλύτερη ανάλυση.
       
  Revo Uninstaller   σας βοηθά να καταργήσετε την εγκατάσταση του λογισμικού και να αφαιρέσετε τα ανεπιθύμητα προγράμματα που εγκαθίστανται στον υπολογιστή σας εύκολα! Ακόμα κι αν έχετε προβλήματα με την απεγκατάσταση και δεν μπορεί να τα απεγκαταστήσετε από το "Windows Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" του πίνακα ελέγχου μικροεφαρμογή.   RegSeeke   είναι ένα λογισμικό για την επισκευή του υπολογιστή διαχειρίζονται ελεύθερα και να καθαρίσει το μητρώο των Windows σας
       
  HDD Tool Low Level Format   Μπορεί να διαγράψει και χαμηλού επιπέδου Διαμορφώστε ένα SATA, IDE, SAS, SCSI ή SSD σκληρό δίσκο.   EASEUS CleanGenius Για τα Windows  είναι ένα λογισμικό για τη βελτιστοποίηση επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών δωρεάν σύστημα των Windows για να επιταχύνει, να καθαρίσει και να επισκευάσει τον υπολογιστή PC.
       
  Defraggler   ανασυγκρότηση δίσκου defrag ολόκληρου του σκληρού δίσκου σας, ή μεμονωμένα αρχεία   HDClone Δημιουργία πανομοιότυπα 1: 1 αντίγραφα των σκληρών δίσκων και των άλλων μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αντίγραφα μικρότερες μονάδες σε μεγαλύτερα για τη μετεγκατάσταση ή τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των εγκαταστάσεων, καθώς και για τη διάσωση των δεδομένων.
       
  TestDisk είναι ένα λογισμικό για την επισκευή του υπολογιστή ανακτήσει δωρεάν χαμένο χωρίσματα ή / και να κάνουν δίσκους μη εκκίνηση bootable πάλι.   Hard Drive Δίσκων Pro είναι ένα λογισμικό για την επισκευή του υπολογιστή χωρίς ευρήματα και διορθώνει λάθη στο σκληρό σας δίσκο, συμπεριλαμβανομένων των cluster, τα λάθη τοποθεσία φυσική, και το αρχείο