Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για την κοπή μουσική δωρεάν

       
       
       
       
  WavePad Μάρκα είναι ένα λογισμικό για την κοπή της μουσικής χωρίς φωνή επεξεργαστείτε και άλλες ηχογραφήσεις, καταγραφή και επεξεργασία mp3, μουσική και άλλα αρχεία ήχου, να προσθέσετε εφέ, τη μείωση του θορύβου, VST.    Ισχύς Sound Editor είναι ένα λογισμικό για την κοπή της μουσικής δωρεάν Επεξεργασία και μίξη ήχων σας, τη δική σας μουσική, φωνή, ή άλλα αρχεία ήχου, να το επεξεργαστείτε, ανακατέψτε το με άλλες συσκευές ήχου ή μουσικά μέρη, να προσθέσετε εφέ όπως Reverb, Chorus και Echo, και το κάψετε σε ένα CD. 
       
  Το Audacity  είναι ένα λογισμικό για την κοπή της μουσικής δωρεάν εγγραφής ήχου και μοντάζ σουίτα, Εγγραφή ζωντανό ήχο, Μετατρέψτε ταινίες και δίσκους σε ψηφιακές ηχογραφήσεις ή CD, Επεξεργασία Ogg Vorbis, MP3, WAV ή AIFF αρχεία ήχου, Αποκοπή, αντιγραφή, συγκολλήσεις ή μίξη σε ήχους, Αλλάξτε την ταχύτητα ή τον τόνο μιας ηχογράφησης.   Δωρεάν MP3 Cutter και συντάκτης είναι ένα λογισμικό για την κοπή της μουσικής δωρεάν γ ut και να επεξεργαστείτε MP3 και WAV αρχεία.
       
  Ισχύς Sound Editor είναι ένα λογισμικό για την κοπή της μουσικής δωρεάν e verything χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε και να αναμίξετε ήχους σας.   Eahoosoft Δωρεάν MP3 Cutter Joiner   είναι ένα λογισμικό για την κοπή της μουσικής δωρεάν γ ut και να ενταχθούν τα αρχεία MP3 με ένα απλό τρόπο
       
  Power MP3 Cutter (MP3 Cutter ήχου) είναι ένα λογισμικό για την κοπή της μουσικής δωρεάν μπορεί να κόψει MP3 ή WAV τμήμα από MP3 και WAV μορφή αρχείων.