Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για διαγράμματα ελεύθερο σχέδιο

       
       
       
       
  Dia είναι ένα λογισμικό για τη σύνταξη διαγραμμάτων ευέλικτο και εύκολο στη χρήση δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας διάγραμμα. Dia είναι ένα λογισμικό για τη δημιουργία τεχνικά διαγράμματα. Dia είναι χρήσιμα για την κατάρτιση UML διαγράμματα, χάρτες του δικτύου, και διαγράμματα ροής.   YED είναι ένα λογισμικό για την κατάρτιση διαγραμμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να γρήγορα και αποτελεσματικά παράγει διαγράμματα υψηλής ποιότητας. Δημιουργήστε διαγράμματα με το χέρι, ή την εισαγωγή εξωτερικών δεδομένων σας για την ανάλυση. Επαγγελματική διαγράμματα, γρήγορη και εύκολη.
       
  Διάγραμμα Designer λογισμικό sa για την κατάρτιση διαγραμμάτων απλό επεξεργαστή διανυσματικά γραφικά για τη δημιουργία διαγραμμάτων ροής, διαγράμματα UML τάξης, εικόνες και προβολή διαφανειών.   EDraw MINDMAP είναι ένας φορέας με βάση το λογισμικό χαρτογράφησης μυαλού με πλούσια παραδείγματα και τα πρότυπα που καθιστούν εύκολη για να δημιουργήσετε χάρτες μυαλό, διαγράμματα εγκεφάλου-storming, το χρονοδιάγραμμα του έργου, το σχεδιασμό της ζωής, η ανάλυση SWOT και σκίτσο χάρτες.
       
  VectorEngineer είναι ένα 2D CAD σύστημα αναπτύχθηκε αρχικά ως ένα τεχνικό πρόγραμμα σχεδίασης για να παράγουν σχέδια εργασίας για τεχνικά έργα.   Διαδικασία Modeler εργαλείο για τη σύνταξη διαγραμμάτων επιχειρησιακών διαδικασιών για τα Windows και Pocket PCs.
       
  Δημιουργήστε διαγράμματα ηλεκτρικών κυκλωμάτων, σχηματικές αναπαραστάσεις, και περισσότερο μέσα σε λίγα λεπτά με SmartDraw λογισμικό για τη σύνταξη διαγραμμάτων Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων Αυτοκίνητο καλωδίωση Circuit Διαγράμματα Ηλεκτρική καλωδίωση Ψηφιακά Κυκλώματα Παράλληλη Κυκλώματα και πολλά άλλα!