Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για το σχέδιο κατόψεις δωρεάν

       
       
       
       
  Sweet Home 3D είναι ένα λογισμικό για την κατάρτιση επίπεδο πάτωμα για έπιπλα, κουζίνα και εσωτερική διακόσμηση που σας βοηθά να τοποθετήσετε τα έπιπλά σας σε 2D και 3D επανεξέταση του σχεδιασμού.   Το Google SketchUp είναι ένα λογισμικό για την κατάρτιση επίπεδο δάπεδο χωρίς πρόγραμμα μοντελοποίησης 3D που σας επιτρέπει να μελετήσει το 3D κόσμο. Ανακαινίσουμε το σαλόνι σας. Επινοήστε ένα νέο κομμάτι των επίπλων. Μοντέλο πόλη σας για το Google Earth. Χρησιμοποιήστε το Google SketchUp για δωρεάν download.
       
  Envisioneer Express  είναι ένα λογισμικό για την κατάρτιση αεροπλάνο όροφο 3D home λογισμικό εσωτερικό σχεδιασμό. Envisioneer Express, το πιο εύκολο στη χρήση κατοικιών πρόγραμμα σχεδιασμού. Κείμενο για τις σημειώσεις και τις ετικέτες. Διαστάσεις Φυτά βιβλιοθήκη. Περιφράξεις και πύλες. Μονοπάτια, πεζοδρόμια και δρόμους. Οροφές επιλέγοντας ένα δωμάτιο. Κάγκελα που συνδέονται με σκάλες. Στήλες. Ηλεκτρικά στοιχεία. Ηλεκτρική καλωδίωση. Στοιχεία HVAC. Εξοπλισμός. Y ou μπορεί εύκολα να δημιουργήσει μια κάτοψη του σπιτιού σας.   Smart Draw  είναι ένα λογισμικό για την κατάρτιση επίπεδο πάτωμα δ ΧΕΔΙΑΣΜΟΣ σπίτι σας, γραφείο, Deck, ή Τοπίο γρήγορη και εύκολη. L πρότυπο σχέδιο andscape. Κατόψεις Σπίτι σχεδιάζει Τοπία Decks Κουζίνες Μπάνια γραφείου χώρους Εγκαταστάσεις
       
  MyVirtualHome  είναι ένα λογισμικό για αεροπλάνο σχέδιο όροφος 3D Home Σχεδιασμός Λογισμικού. Δείτε τις ιδέες σας σε σχεδόν φωτορεαλιστική 3D. Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο σπίτι στο μυαλό, απλά να φορτώσετε μια φωτογραφία της κάτοψης στον υπολογιστή σας και MyVirtualHome να τοποθετήσετε την εικόνα ως οδηγό για να χτίσει από.   Το Ashampoo 3D CAD Αρχιτεκτονική 3 είναι ένα λογισμικό για την κατάρτιση αεροπλάνο όροφο συνδυάζει τον εύκολο χειρισμό με επαγγελματικές λειτουργίες CAD αιχμής. Θα δημιουργήσετε γρήγορα την ακριβή μοντέλα, 3D θέα, υπόγεια σχέδια και πίνακες για όλες τις κατασκευές και τον εξοπλισμό σας σχέδια.
       
  Floorplanner είναι ο ευκολότερος και καλύτερος αναζητούν τρόπο για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε διαδραστικά σχέδια κατόψεων σε απευθείας σύνδεση   Ισοπαλία έθιμο, με επαγγελματική εμφάνιση κατόψεις εύκολα με Gliffy δάπεδο χωρίς λογισμικό σχεδιασμού σχέδιο. Μια βιβλιοθήκη των σχημάτων καθιστά εύκολο να drag and drop τα έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, τα φυτά, και περισσότερο, όπου τα χρειάζεστε.