Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για το σχέδιο σχεδιάζει ελεύθερη

       
       
       
       
  Sweet Home 3D είναι ένα λογισμικό για την κατάρτιση σχεδίων που σας βοηθά να τοποθετήσετε τα έπιπλά σας σε ένα σχέδιο σπιτιών 2D, με μια 3D προεπισκόπηση.   Το Google SketchUp είναι ένα λογισμικό για την κατάρτιση των σχεδίων του προγράμματος 3D modeling που σας επιτρέπει να μελετήσει το 3D κόσμο. Ανακαινίσουμε το σαλόνι σας. Επινοήστε ένα νέο κομμάτι των επίπλων. Μοντέλο πόλη σας για το Google Earth. Χρησιμοποιήστε το Google SketchUp για δωρεάν download.
       
  Envisioneer Express   i sa λογισμικό για την κατάρτιση των σχεδίων, σχεδιασμός σπίτι δωρεάν 3D στο σπίτι εσωτερικό λογισμικό σχεδιασμού. Envisioneer Express, το πιο εύκολο στη χρήση κατοικιών πρόγραμμα σχεδιασμού. Κατόψεις INTERIOR DESIGN 3D ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ DECKS & ΤΟΠΙΟ ΚΟΥΖΙΝΕΣ GARDEN ΣΧΕΔΙΑ ΜΠΑΝΙΑ αναδιαμόρφωση HOME DESIGN ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑ Περιφράξεις και πύλες. Μονοπάτια, πεζοδρόμια και δρόμους. Οροφές επιλέγοντας ένα δωμάτιο. Κάγκελα που συνδέονται με σκάλες. Στήλες. Ηλεκτρικά στοιχεία. Ηλεκτρική καλωδίωση. Στοιχεία HVAC. Εξοπλισμός.   Smart Draw  i sa λογισμικό για το σχεδιασμό σπίτι χωρίς δ ΧΕΔΙΑΣΜΟΣ σπίτι σας, γραφείο, Deck, ή Τοπίο γρήγορη και εύκολη. L πρότυπο σχέδιο andscape. Κατόψεις Σπίτι σχεδιάζει Τοπία Decks Κουζίνες Μπάνια γραφείου χώρους Εγκαταστάσεις
       
  MyVirtualHome είναι ένα λογισμικό για την κατάρτιση των σχεδίων 3D Home Σχεδιασμός Λογισμικού. Δείτε τις ιδέες σας σε σχεδόν φωτορεαλιστική 3D Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο σπίτι στο μυαλό, απλά να φορτώσετε μια φωτογραφία της κάτοψης στον υπολογιστή σας και MyVirtualHome να τοποθετήσετε την εικόνα ως οδηγό για να χτίσει από. MyVirtualHome χρησιμοποιεί ένα εύκολο "drag and drop" σύστημα που θα σας δούμε να δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων σας μέσα σε λίγα λεπτά. Επιλέξτε από την προ-επιπλωμένα δωμάτια, πτώση τους στη σκηνή και snap μαζί για να χτίσουν ένα σπίτι. Απλά επιλέξτε και σύρετε έναν τοίχο για να αλλάξετε το μέγεθος ενός δωματίου ενώ οι πόρτες και τα παράθυρα μπορούν να τοποθετηθούν αυτόματα.   Το Ashampoo 3D CAD Αρχιτεκτονική 3 είναι ένα λογισμικό για την κατάρτιση των σχεδίων συνδυάζει τον εύκολο χειρισμό με επαγγελματικές λειτουργίες CAD αιχμής. Θα δημιουργήσετε γρήγορα την ακριβή μοντέλα, 3D θέα, υπόγεια σχέδια και πίνακες για όλες τις κατασκευές και τον εξοπλισμό σας σχέδια. Εσωτερική επίπλωση με μεγάλα καταλόγους που περιέχουν αντικείμενα, υφές και τα υλικά. 2D και 3D προβολές.
       
  Floorplanner είναι ο ευκολότερος και καλύτερος αναζητούν τρόπο για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε διαδραστικά σχέδια κατόψεων σε απευθείας σύνδεση   Ισοπαλία έθιμο, με επαγγελματική εμφάνιση κατόψεις εύκολα με Gliffy δάπεδο χωρίς λογισμικό σχεδιασμού σχέδιο. Μια βιβλιοθήκη των σχημάτων καθιστά εύκολο να drag and drop τα έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, τα φυτά, και περισσότερο, όπου τα χρειάζεστε. Αναδιάταξη έπιπλα σε ένα σχέδιο νοικοκυριό πάτωμα.