Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για ηλεκτρολογικό σχέδιο δωρεάν

       
       
       
       
  SmartDraw λογισμικό για διαγράμματα ηλεκτρικών κυκλωμάτων σχεδίασης δωρεάν ηλεκτρονικό κύκλωμα Αυτοκίνητο καλωδίωση Circuit Διαγράμματα Ηλεκτρική καλωδίωση Ψηφιακά Κυκλώματα Παράλληλη Κυκλώματα και πολλά άλλα! Δημιουργήστε διαγράμματα ηλεκτρικών κυκλωμάτων, σχηματικές αναπαραστάσεις.   Λύστε Elec λογισμικό για διαγράμματα ηλεκτρικού κυκλώματος σχεδίασης ελεύθερη κλήρωση και να αναλύσει τα ηλεκτρικά κυκλώματα που λειτουργούν σε συνεχές ή εναλλασσόμενο ρεύμα - να πάρει κυριολεκτική τύποι και οι τιμές για τις τρέχουσες εντάσεις και τάσεις που ορίζονται στο κύκλωμα. - Επαληθεύει τις εξισώσεις του κυκλώματος που σχετίζονται. - Σχεδιάζει γραφικές παραστάσεις. - Να πάρει το ισοδύναμο κύκλωμα του κυκλώματος εμφανίζεται
       
  Ηλεκτρικές τεχνικές ελέγχου Simulator (ηλεκτρονικό κλειδί EKTS) λογισμικό για ηλεκτρολογικό σχέδιο είναι ένας προσομοιωτής για το σχεδιασμό Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων. Σας επιτρέπει να σχεδιάσουμε ποικιλία των ηλεκτρομηχανικών συστημάτων με χρήση ρελέ, ρελέ χρόνο, κουμπιά, κινητήρες, διακόπτες και ορισμένα βασικά μηχανικά συστήματα.   PSPICE αναλογικό κύκλωμα και ψηφιακό πρόγραμμα προσομοίωσης λογική, το σχεδιασμό και την ανάλυση αναλογικών και ψηφιακών κυκλωμάτων.
       
  TinyCAD είναι ένα open source πρόγραμμα σχηματική σύλληψη για MS Windows. Χρησιμοποιήστε TinyCAD να παράγει διαγράμματα επαγγελματικό κύκλωμα και εξαγωγή καθαρής πληροφορίες λίστα με εφαρμογές PCB.   LogicCircuit είναι εκπαιδευτικό λογισμικό για το σχεδιασμό και την προσομοίωση λογικών κυκλωμάτων.
       
  KiCad είναι ένα λογισμικό για ηλεκτρολογικό σχέδιο ΕΟΑ σουίτα λογισμικού για τη δημιουργία επαγγελματικών σχηματικές παραστάσεις και πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων. Δημιουργήστε ηλεκτρονικά σχηματικά διαγράμματα και τυπωμένα έργα τέχνης κυκλώματος   ProfiCAD είναι ένα λογισμικό για διαγράμματα ηλεκτρικού κυκλώματος ελεύθερο σχέδιο σχεδιαστεί για την κατάρτιση των διαγραμμάτων, σχηματικές αναπαραστάσεις, σχεδιαγράμματα των κυκλωμάτων ελέγχου, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για πεπιεσμένου αέρα, υδραυλικών και άλλων τύπων τεχνικά διαγράμματα.
       
  PCB Artist   Σχεδιάστε το δικό κυκλωμάτων σας   idealCiruit είναι ένας προσομοιωτής αναλογικό κύκλωμα λειτουργεί με πραγματική ιδανικά συστατικά
       
  Logisim Ένα εκπαιδευτικό εργαλείο για το σχεδιασμό και την προσομοίωση ψηφιακών λογικών κυκλωμάτων.   FidoCadJ είναι ένα πολύ εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας, με μια βιβλιοθήκη των ηλεκτρικών σύμβολα και αποτυπώματα (μέσω της οπής και SMD)