Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για flash κινούμενα σχέδια δωρεάν

       
       
       
       
  Vectorian είναι ένα λογισμικό για τη δημιουργία flash animation κινούμενα σχέδια Flash χωρίς κωδικοποίηση. Βελτιώστε την εμπειρία των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας, και να δημιουργήσετε WOW αποτέλεσμα. Συνδυάστε και να χειρίζεστε το κείμενο, εικόνες και διανυσματικά σχήματα για να δημιουργήσετε εκπληκτικές ταινίες Flash. Πλήρης animation μέσα σε λίγα λεπτά.   Flash Slideshow Maker Δημιουργήστε κινούμενα γκαλερί slideshow με επαγγελματικά πρότυπα φλας. Δημοσιεύστε και μοιραστείτε flash gallery φωτογραφιών σας στο Web μέσα σε λίγα λεπτά. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση! Δημιουργία animated slide φωτογραφία δείχνει με τα αρχεία SWF. Δημιουργία Flash Banner κάνει δυναμική πανό Flash, εισάγω Flash και τα βάζουμε στις ιστοσελίδες σας σε εύκολα βήματα.
       
  DrawSWF είναι ένα λογισμικό για το flash animation αυτό είναι μια απλή εφαρμογή σχέδιο γραμμένο σε Java. Παράγει κινούμενα αρχεία SWF, το οποίο αποκαθιστά τα πάντα που έχετε σχεδιάσει με το ποντίκι στον επεξεργαστή. Flash animation δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.   SWF ανοιχτήρι   Προβολή SWF animations με αυτό το βολικό player. SWF ανοιχτήρι έρχεται με SWF Cach Viewer - ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δείτε εύκολα και να αποθηκεύσετε προσωρινά αποθηκευμένα αρχεία swf.
       
  swfShrink   είναι ένα δωρεάν λογισμικό που βασίζονται σε Java που επιτρέπει να (επαν) συμπιέζονται οι εικόνες από μια ταινία Flash για να μειώσει το μέγεθος του αρχείου.   Flash Media Εμφάνιση   Flash Media Show είναι μια παρουσίαση υλικών multi-media και λύση διαχείρισης που είναι εύκολο στην εγκατάσταση και την ανάπτυξη με την εξαιρετική ικανότητα παρουσίασης γράφημα. Μπορεί να είναι μια απλή Picture Viewer και επίσης μπορεί να είναι μια περίπλοκη Album Web, Slide Show, Flash Video Stream διαχείρισης και αναπαραγωγής. Flash Media Εμφάνιση (Standard έκδοση) όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απολύτως στατική ιστοσελίδα HTML και τοπικό υπολογιστή, αλλά επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις δυναμικές ιστοσελίδες.