Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για το σχεδιασμό επίπλων δωρεάν

       
       
       
       
  Sweet Home 3D είναι ένα λογισμικό σχεδίασης για το σχεδιασμό επίπλων δωρεάν, κουζίνα και εσωτερική διακόσμηση που σας βοηθά να τοποθετήσετε τα έπιπλά σας σε 2D και 3D επανεξέταση του σχεδιασμού.   Το Google SketchUp είναι ένα λογισμικό για το σχεδιασμό επίπλων πρόγραμμα 3D modeling που σας επιτρέπει να μελετήσει το 3D κόσμο. Ανακαινίσουμε το σαλόνι σας. Επινοήστε ένα νέο κομμάτι των επίπλων. Μοντέλο πόλη σας για το Google Earth. Χρησιμοποιήστε το Google SketchUp για δωρεάν download.
       
  Envisioneer Express   3D λογισμικό σχεδιασμού σπίτι εσωτερικό. Envisioneer Express, το πιο εύκολο στη χρήση κατοικιών πρόγραμμα σχεδιασμού. Κείμενο για τις σημειώσεις και τις ετικέτες. Διαστάσεις Φυτά βιβλιοθήκη. Περιφράξεις και πύλες. Μονοπάτια, πεζοδρόμια και δρόμους. Οροφές επιλέγοντας ένα δωμάτιο. Κάγκελα που συνδέονται με σκάλες. Στήλες. Ηλεκτρικά στοιχεία. Ηλεκτρική καλωδίωση. Στοιχεία HVAC. Εξοπλισμός.   Εύκολη Κουζίνα Σχεδιασμός Λογισμικού  είναι ένα λογισμικό για το σχεδιασμό επίπλων q uickly και εύκολα να σχεδιάσουμε όλα τα είδη των διαγραμμάτων κουζίνα με SmartDraw. Προσθέτοντας τοίχοι, οι πόρτες και τα Windows Ξεκινήστε με μια κάτοψη πρότυπο-υπάρχουν δεκάδες για να διαλέξετε για κάθε τύπο έργου. SmartDraw περιλαμβάνει τις εκατοντάδες των συμβόλων για έπιπλα όλων των ειδών. Επιλέξτε το στοιχείο που θέλετε από τη βιβλιοθήκη, και σύρετε ή να σφραγίσει επάνω στο σχέδιο ορόφων σας. Μετακίνηση και αλλαγή μεγέθους με το ποντίκι σας.              Smart Draw  i sa λογισμικό για το σχεδιασμό σπίτι χωρίς δ ΧΕΔΙΑΣΜΟΣ σπίτι σας, γραφείο, Deck, ή Τοπίο γρήγορη και εύκολη. L πρότυπο σχέδιο landscape. Κατόψεις Σπίτι σχεδιάζει Τοπία Decks Κουζίνες Μπάνια γραφείου χώρους Εγκαταστάσεις
       
  MyVirtualHome είναι ένα λογισμικό για το σχεδιασμό επίπλων . Δείτε τις ιδέες σας σε σχεδόν φωτορεαλιστική 3D. Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο σπίτι στο μυαλό, απλά να φορτώσετε μια φωτογραφία της κάτοψης στον υπολογιστή σας και MyVirtualHome να τοποθετήσετε την εικόνα ως οδηγό για να χτίσει από. Προσωρινά κρύβουν το πάτωμα και τα έπιπλα και μπορείτε εύκολα να ευθυγραμμίσει όλους τους τοίχους με το σχέδιο, και τον τόπο πόρτες και παράθυρα ακριβώς όπου πρέπει να είναι.   CadStd Lite                                           πρόγραμμα CAD για την κατάρτιση επαγγελματική ποιότητα, τεχνικά σχέδια, σχεδιαγράμματα για τα σπίτια, ένα σύστημα για γενική χρήση, εύκολο να το μάθει.
       
  Autodesk® Maya®                                  3D animation λογισμικό προσφέρει μια δημιουργική ροή εργασίας end-to-end με ολοκληρωμένα εργαλεία για animation, μοντελοποίηση, προσομοίωση, οπτικά εφέ, απόδοση, matchmoving, και compositing σε μια εξαιρετικά επεκτάσιμη πλατφόρμα παραγωγής. Είτε εργάζεστε σε ταινίες, παιχνίδια, τηλεόραση, διαφήμιση, εκδόσεις, ή graphic design,   Ashampoo Home Designer   είναι ένα λογισμικό για το σχεδιασμό επίπλων β ε τη δική σας αρχιτέκτονας και να σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας με το Ashampoo Home Designer Pro. Αποκτήστε αρχίσει τώρα και να χτίσει το σπίτι των ονείρων σας, σχεδιάζουν τον κήπο σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, να προσκομίσει σαλόνι σας ή να θέσει το αγαπημένο σας δάπεδο. Εσωτερική επίπλωση με μεγάλα καταλόγους που περιέχουν αντικείμενα, υφές και τα υλικά. 2D και 3D προβολές.
       
  Floorplanner είναι ο ευκολότερος και καλύτερος αναζητούν τρόπο για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε διαδραστικά σχέδια κατόψεων σε απευθείας σύνδεση   Ισοπαλία έθιμο, με επαγγελματική εμφάνιση κατόψεις εύκολα με Gliffy δάπεδο χωρίς λογισμικό σχεδιασμού σχέδιο. Μια βιβλιοθήκη των σχημάτων καθιστά εύκολο να drag and drop τα έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, τα φυτά, και περισσότερο, όπου τα χρειάζεστε. Αναδιάταξη έπιπλα σε ένα σχέδιο νοικοκυριό πάτωμα.