Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για το σχεδιασμό κήπο δωρεάν

       
       
       
       
  Το Google SketchUp  είναι ένα λογισμικό για το σχεδιασμό κήπων πρόγραμμα 3D modeling που σας επιτρέπει να μελετήσει το 3D κόσμο. Το Google SketchUp είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ λογισμικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε, εξαγωγή και να παρουσιάσει 3D μοντέλα Σχεδιασμός Κήπος, για εσάς ή τους πελάτες του έργου σας.   Smart Draw  είναι ένα λογισμικό για το σχεδιασμό κήπων  πρότυπο σχέδιο τοπίο. SmartDraw περιλαμβάνει τις εκατοντάδες των συμβόλων για τα χαρακτηριστικά εξωραϊσμός όλων των ειδών-από θάμνους και δέντρα σε σιντριβάνια έπιπλα και φράχτες.
       
  Envisioneer Express   είναι ένα λογισμικό για το σχεδιασμό κήπων πιο εύκολο στη χρήση κατοικιών πρόγραμμα σχεδιασμού. Κείμενο για τις σημειώσεις και τις ετικέτες. Διαστάσεις Φυτά βιβλιοθήκη. Περιφράξεις και πύλες. Μονοπάτια, πεζοδρόμια και δρόμους . Gardens & Πισίνες δημιουργήσετε εύκολα το έδαφος γεμάτο ή mulched κήπο κρεβάτια και να γίνει μια εικονική κηπουρός όπως μπορείτε να προσθέσετε τα δέντρα, θάμνους και φυτά για το σχέδιό σας. Edge γύρω από κρεβάτια ή να δημιουργήσετε τοίχων αντιστήριξης που σταθεροποιούν και να ομορφαίνουν. Προσθέστε ένα μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα νερού σχεδιάζοντας μια λίμνη σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος.   Deck & Τοπίου Σχεδιασμός Λογισμικού Ισχυρό λογισμικό Εξωτερική Home Design

Με το Home Designer Τοπίου & Κατάστρωμα με επικεφαλής αρχιτέκτονας λογισμικού, μπορείτε να προγραμματίσετε και να σχεδιάσετε τέλειο υπαίθριο χώρο σας. Τοπίου & Κατάστρωμα καθιστά εύκολο να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα την εικονική εμφάνιση και την αίσθηση του πίσω αυλή σας, κατάστρωμα, αίθριο, πισίνα ή άλλα υπαίθρια έργα. Ακριβώς το σημείο-και-κλικ για να προσθέσετε προκαθορισμένος κρεβάτια εξωραϊσμού και οποιοδήποτε από πάνω από 3.600 ρεαλιστικές φυτά στο σχεδιασμό σας. Σχεδιασμός που νέα κατάστρωμα και να δημιουργήσει μια πλήρη λίστα των υλικών.

Δημιουργήστε όμορφα τοπία, τα χαρακτηριστικά του εδάφους, τους κήπους και τα καταστρώματα για τέλειο υπαίθριο χώρο σας!

 
       
  Ashampoo Home Designer  είναι ένα λογισμικό για το σχεδιασμό κήπο με ρεαλιστικές μορφές εδάφους . Να είναι το δικό σας αρχιτέκτονα και να σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας με το Ashampoo Home Designer Pro. Αποκτήστε αρχίσει τώρα και να χτίσει το σπίτι των ονείρων σας, σχεδιάζουν τον κήπο σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, να προσκομίσει σαλόνι σας ή να θέσει το αγαπημένο σας δάπεδο. Εσωτερική επίπλωση με μεγάλα καταλόγους που περιέχουν αντικείμενα, υφές και τα υλικά. 2D και 3D προβολές. Κατάλογοι με έπιπλα κήπου και των φυτών είναι επίσης διαθέσιμα για ατομική σχεδιασμό κήπων.   Plangarden , η Web-based εργαλείο λογισμικού που γίνονται αποκλειστικά για λαχανικά κηπουροί! Πείτε αντίο στο γράφημα χαρτί και χρωματιστά μολύβια. Με Plangarden, μπορείτε γρήγορα να προγραμματίσουν, να σχεδιάσουν και να τεθούν έξω "εικονικό κήπο" σας, ξέρετε την κατάλληλη στιγμή για να φυτέψετε τα λαχανικά σας, και να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες κηπουρικής και συγκομιδές.