Λογισμικό για δωρεάν

     
 

     Λογισμικό για την επισκευή του σκληρού δίσκου χωρίς

       
       
       
       
  EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition είναι ένα δωρεάν και καλύτερο σκληρό λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων κίνησης να επιδιορθώσετε όλα τα προβλήματα απώλειας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων που χάνονται από την συντριβή του λογισμικού, σχηματοποιημένα ή χαλασμένα σκληρό δίσκο, την επίθεση ιών, χαμένο χωρίσματα και άλλα άγνωστους λόγους σε Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 2008/7 Ανακτά δεδομένα από σχηματοποιημένα χωρίσματα με τα αρχικά ονόματα αρχείων και μονοπάτια αποθήκευσης. Επιπλέον, το ελεύθερο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων λειτουργεί καλά με δυναμικό δίσκο, RAID και EXT2 / EXT3 σύστημα αρχείων. Και αυτό θα μπορούσε να ανακτήσει τα δεδομένα 1GB δωρεάν.   TestDisk είναι ένα λογισμικό για σκληρό δίσκο επισκευή ανακτήσει δωρεάν χαμένο χωρίσματα ή / και να κάνουν δίσκους μη εκκίνηση bootable πάλι.
       
  Hard Drive Δίσκων Pro είναι ένα λογισμικό για την επισκευή του σκληρού δίσκου χωρίς ευρήματα και διορθώνει λάθη στο σκληρό σας δίσκο, συμπεριλαμβανομένων των cluster, τα λάθη τοποθεσία φυσική, και το αρχείο    
       
  CCleaner είναι ένα λογισμικό για σκληρό δίσκο επισκευή δωρεάν για τον καθαρισμό των Windows PC σας. Προστατεύει το απόρρητό σας στο διαδίκτυο και κάνει τον υπολογιστή σας πιο γρήγορα και πιο ασφαλή. Registry Cleaner αφαίρεση αχρησιμοποίητο και παλιές καταχωρήσεις μητρώου.   Advanced SystemCare είναι ένα λογισμικό για σκληρό δίσκο επισκευή δωρεάν προστασίας, Επισκευή, καθαρό, και τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας. Είναι Συντονίζει τα Windows με την απελευθέρωση του ενσωματωμένο στην εξουσία του συστήματός σας. Δραματικά βελτιώνει τόσο το σύστημα και την απόδοση του Internet έως και 400 Με ένα κλικ, σαρώνει και επισκευές δέκα προβλήματα PC και προστατεύει τον υπολογιστή σας από κρυφές απειλές για την ασφάλεια.
       
  Recuva είναι ένα λογισμικό για την επισκευή του υπολογιστή δωρεάν ανακτά τα διαγραμμένα αρχεία από τον υπολογιστή σας τα Windows, Recycle Bin, κάρτα ψηφιακών κάμερα, ή MP3 player.   Unlocker Ξεκλείδωμα αρχεία των Windows δεν θα σας αφήσει να διαγράψετε.
       
  Glary Utilities  είναι ένα λογισμικό για σκληρό δίσκο επισκευή δωρεάν λύση, την επιτάχυνση, τη διατήρηση και την προστασία του υπολογιστή σας.   PC Wizard   είναι ένα λογισμικό για σκληρό δίσκο επισκευή συστήματος δωρεάν πρόγραμμα ενημέρωσης για την ανίχνευση του υλικού, αλλά και κάποια μεγαλύτερη ανάλυση.
       
  Revo Uninstaller   σας βοηθά να καταργήσετε την εγκατάσταση του λογισμικού και να αφαιρέσετε τα ανεπιθύμητα προγράμματα που εγκαθίστανται στον υπολογιστή σας εύκολα! Ακόμα κι αν έχετε προβλήματα με την απεγκατάσταση και δεν μπορεί να τα απεγκαταστήσετε από το "Windows Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" του πίνακα ελέγχου μικροεφαρμογή.   RegSeeke   είναι ένα λογισμικό για την επισκευή του υπολογιστή τις δωρεάν διαχειρίζονται και να καθαρίσει το μητρώο των Windows σας.
       
  HDD Tool Low Level Format   Μπορεί να διαγράψει και χαμηλού επιπέδου Διαμορφώστε ένα SATA, IDE, SAS, SCSI ή SSD σκληρό δίσκο.    
       
  Defraggler   ανασυγκρότηση δίσκου defrag ολόκληρου του σκληρού δίσκου σας, ή μεμονωμένα αρχεία   HDClone Δημιουργία πανομοιότυπα 1: 1 αντίγραφα των σκληρών δίσκων και των άλλων μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αντίγραφα μικρότερες μονάδες σε μεγαλύτερα για τη μετεγκατάσταση ή τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των εγκαταστάσεων, καθώς και για τη διάσωση των δεδομένων.