Λογισμικό για δωρεάν

     
 

     Λογισμικό για τη διάθεση δωρεάν

       
       
       
       
  Vallen e-Mailer είναι ένα λογισμικό για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραδώσει ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αυτό το ισχυρό πελάτη.   Ομάδα Mail Δωρεάν είναι ένα λογισμικό για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στείλετε HTML-μορφοποιημένο και εξατομικευμένη e-mail σε μεγάλες ομάδες.
       
  WorldCast είναι ένα λογισμικό για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δωρεάν λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χύμα και διεύθυνση e-mail επικύρωσης.   Διεύθυνση ζογκλέρ είναι ένα λογισμικό για το email marketing manager πλήρη λίστα διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
       
  e-Εκστρατεία λογισμικό Bulk Email 9 είναι ένα λογισμικό για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail της ομάδας, HTML παράδοσης email newsletter, και εκστρατείες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.   Σχεδιαστής Κάρτα Business , ένα χαρακτηριστικό-πλούσια επαγγελματική επαγγελματική κάρτα ποιότητας πρόγραμμα δημιουργός, σας βοηθά να δημιουργήσετε εκπληκτικές κάρτες με τα σχήματα, τα λογότυπα, δροσερό τέχνες και να τις εκτυπώσετε δεξί μακριά σε οποιονδήποτε συμβατό εκτυπωτή των Windows.
       
  NProfile 8,0 Marketing Robot χρησιμοποιείται για τη διαχείριση των επαφών, ειδήσεις, απαγωγές και Χωρομετρίας για τις μικρές και μεσαίες οργανώσεις.