Λογισμικό για δωρεάν

     
 

     Λογισμικό OCR για δωρεάν

       
       
       
       
  Δωρεάν OCR  είναι ένα λογισμικό των Windows για OCR δωρεάν, περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows και είναι πολύ απλό στη χρήση και υποστηρίζει multi-σελίδα tiff του, τα έγγραφα φαξ, καθώς και τα περισσότερα είδη εικόνων, συμπεριλαμβανομένων συμπιεσμένο Tiff το οποίο ο κινητήρας Tesseract από μόνη της δεν μπορεί να διαβάσει.                                         ScanWiz είναι ένα λογισμικό για OCR είναι πολύ απλό στη χρήση και υποστηρίζει σάρωση σε pdf και να αποθηκεύσετε έγγραφα ως συμπιεσμένο TIFF, καθώς και πολλά άλλα δημοφιλή αρχεία εικόνας.
       
  Free Image OCR είναι ένα λογισμικό για OCR επιτρέπει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει το κείμενο που περιέχεται μέσα σε κάθε έγγραφο που σαρώνεται ή εικόνα και να καταστεί πλήρως επιλέξιμη, η αναζήτηση και επεξεργάσιμο. Όταν τα έγγραφα με τα οποία εργάζεστε συνήθως σε σαρωμένα PDF ή μορφή εικόνας, μπορείτε πάντα να καταφεύγουν στο Free Image OCR για να πραγματοποιήσει αυτές τις διαδικασίες. Free Image OCR έχει μια πολύ γρήγορη οπτική μηχανή αναγνώρισης, και επιτρέπει τη δυνατότητα να μετατρέψετε οποιοδήποτε PDF σε ένα έγγραφο κειμένου χωρίς προβλήματα.   PDF-XChange Viewer OCR εικόνα σας με βάση / σαρωμένα PDF να κάνει πλήρως το κείμενο με δυνατότητα αναζήτησης αρχείων PDF.
       
  Σύνθετη OCR Δωρεάν   είναι ένα λογισμικό για OCR, εξάγει ένα σαρωμένο PDF ή αρχείο εικόνας σε TXT ή το Microsoft Word. PDF OCR είναι ένα απλό εργαλείο που παίρνει ένα αρχείο PDF, τότε δημιουργεί ένα νέο που έχει το στρώμα του κειμένου προστίθεται, έτσι είναι η αναζήτηση με αναγνώστη PDF σας και μπορεί να αναπροσαρμόζονται με την εφαρμογή αναζήτησης στην επιφάνεια εργασίας σας, αλλά εξακολουθεί να είναι πανομοιότυπα όταν εκτυπωθεί.   EasyScan   είναι ένα λογισμικό για OCR απλό εργαλείο για τη σάρωση της εικόνας. EasyScan είναι μια διεπαφή για την απόκτηση επίπεδο σαρωτή χρήση Τουέιν πρότυπο δυνατότητες διασύνδεσης από σαρωτές οδηγούς.
       
  WinScan2PDF είναι ένα λογισμικό για OCR WinScan2PDF είναι ένα πολύ μικρό (~ 40k) και φορητό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να σαρώσετε έγγραφα και να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή PDF, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εγκατεστημένο σαρωτή.   JOCR   Αιχμαλωτίστε εικόνες με περιοχές κειμένου και να τα μεταφέρετε σε TXT. JOCR σας δίνει τη δυνατότητα να συλλάβει την εικόνα στην οθόνη και τη μετατροπή της εικόνας σε κείμενο. Είναι χρήσιμο για να αναβιώσει τα προστατευμένα αρχεία των οποίων το κείμενο δεν μπορεί να αντιγραφεί.