Λογισμικό για δωρεάν

     
 

     Λογισμικό για δωρεάν κωδικό πρόσβασης

       
       
       
       
  Revealer κωδικού πρόσβασης είναι ένα λογισμικό για τον κωδικό πρόσβασης χωρίς να ανακαλύψετε τους κωδικούς πρόσβασης είναι ένα εργαλείο που μπορεί να σας δείξει περισσότεροι κωδικοί πρόσβασης που πληκτρολογούνται σε ένα κουτί τον κωδικό edit (αυτά που κρύβουν τον κωδικό πρόσβασης και το show αστερίσκους αντί).   Magical Jelly φασολιών Keyfinder είναι ένα λογισμικό για τον κωδικό που ανακτά κλειδί προϊόντος (κλειδί στο CD) που χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση των Windows από το ληξιαρχείο σας. Έχει, επίσης, μια κοινότητα-ενημερωμένο αρχείο ρυθμίσεων που ανακτά τα κλειδιά προϊόντος για πολλές άλλες εφαρμογές. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να ανακτήσετε τα κλειδιά προϊόντος από unbootable εγκαταστάσεις των Windows.
       
  Asterisk Βασικά   είναι ένα λογισμικό για την οθόνη των κωδικών πρόσβασης τον κωδικό πρόσβασης που είναι κρυμμένο κάτω από αστερίσκους για το Microsoft Word, Excel, Windows, Outlook Express και περισσότερο σε ένα εργαλείο. Αποκαλύπτει κρυφά τους κωδικούς πρόσβασης σε παράθυρα διαλόγου και ιστοσελίδες αιχμής του κινητήρα ανάκαμψης - οι κωδικοί πρόσβασης ανακτώνται αμέσως. Πλήρης υποστήριξη για τους πολύγλωσσους κωδικούς πρόσβασης.   FacebookPasswordDecryptor είναι το FREE είναι ένα λογισμικό για τον κωδικό πρόσβασης για να ανακτήσει άμεσα τους κωδικούς πρόσβασης στο Facebook λογαριασμό αποθηκεύονται από δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης και Messengers Web.
       
  ProduKey είναι ένα λογισμικό για να ανακτήσει τον κωδικό του αριθμό σειράς του λειτουργικού σας συστήματος.   LicenseCrawler   είναι ένα λογισμικό για τον κωδικό βρείτε τους αριθμούς σειράς του εγκατεστημένου λογισμικού σας. Αυτό δεν περιλαμβάνει το πλήκτρο των Windows προϊόν αλλά και άλλα αύξοντες αριθμούς για εφαρμογές όπως το Nero, Γραφείο, VMWare και λίγο πολύ κάθε άλλη εφαρμογή.
       
  Ταχυδρομικός Κωδικός Finder ανακτήσει τους κωδικούς πρόσβασης αρχείο zip.   Δωρεάν PDF Unlocker  είναι ένα λογισμικό για τον κωδικό πρόσβασης που θα καταργήσετε τον κωδικό πρόσβασης και τους περιορισμούς σε οποιοδήποτε αρχείο PDF που μπορείτε να διαβάσετε. Υπάρχουν δύο τύποι κωδικών πρόσβασης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα αρχείο PDF. 1. κωδικό που περιορίζει ορισμένες λειτουργίες. Όπως εκτύπωση, αντιγραφή και επικόλληση. Αυτός είναι ο πιο κοινός τύπος. {Ιδιοκτήτη} 2. κωδικό πρόσβασης για να ανοίξετε το αρχείο για ανάγνωση. {User}