Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για photo album δωρεάν

       
       
       
       
  Το Picasa   είναι ένα λογισμικό για τη φωτογραφία άλμπουμ διαχειρίζονται ελεύθερα, να επεξεργαστείτε και να αναδείξουν τις φωτογραφίες σας σε ένα ακόμα πιο άνετο τρόπο, τόσο offline και online - χάρη στο εργαλείο συγχρονισμό Picasa Web Album.   Hofmann Digital Album   είναι ένα λογισμικό για τη δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών δωρεάν ψηφιακά φωτογραφικά άλμπουμ και για τυπωμένα αντίτυπα σε απευθείας σύνδεση
       
  JAlbum   είναι ένα λογισμικό για τη φωτογραφία άλμπουμ δωρεάν γεννήτρια με τις σελίδες δείκτη και slideshows.   Photo Album Creator    είναι ένα λογισμικό για άλμπουμ φωτογραφιών δωρεάν με FG Photo Album Creator μπορείτε εύκολα να κάνετε άλμπουμ φωτογραφιών. Το άλμπουμ φωτογραφιών αποθηκεύεται ως εκτελέσιμο αρχείο (.exe) και έτσι δεν θα χρειάζεται κάθε θεατή να τρέξει. Με απλό κλικ του ποντικιού, μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες, να προσθέσετε σχόλια στις φωτογραφίες, προσθέστε ευπρόσδεκτη άλμπουμ και το τέλος του κειμένου, προσθέστε το αρχείο μουσικής που θα αναπαράγεται όταν ξεκινάτε το άλμπουμ.
       
  DigiBookShelf   είναι ένα λογισμικό για το άλμπουμ φωτογραφιών που σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα ψηφιακό φωτογραφικό άλμπουμ χρησιμοποιώντας ψηφιακές φωτογραφίες, τις εικόνες σας και τα βίντεο! - Μπορείτε να στείλετε την ψηφιακή άλμπουμ φωτογραφιών σας εύκολα με τους φίλους σας με E-mail! - Είναι δυνατόν να μοιράζονται ψηφιακά φωτογραφικά άλμπουμ σας με τους φίλους σας σε όλο τον κόσμο!   FxFoto   είναι ένα λογισμικό για το άλμπουμ φωτογραφιών, ένα μοναδικό εργαλείο για την οργάνωση, αρχείο, να επεξεργαστείτε, να ενισχυθεί, και κολάζ διάταξη και slide shows με τις φωτογραφίες σας.
       
  AAA Web Album   είναι ένα λογισμικό για το άλμπουμ φωτογραφιών δωρεάν, τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε μεγάλη φωτογραφία web αναζητούν άλμπουμ από τις ψηφιακές σας φωτογραφίες και να ανεβάσετε τους για τη δική σας ιστοσελίδα με δωρεάν άλμπουμ φωτογραφιών web SWGSoft του - ισχυρό και απλό εργαλείο για να φτιάξετε το δικό σας κομψό web άλμπουμ!   Arclab Thumb Studio Thumb Studio είναι ένα εύκολο στη χρήση γκαλερί εικόνα, μικρογραφία, διαφανειών και φωτογραφιών web δημιουργός άλμπουμ για όλους. Επίσης, ένας μετατροπέας εικόνας του, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε 3 διαφορετικά μεγέθη εικόνας ταυτόχρονα, τη μετατροπή τους σε διαφορετική μορφή.
       
  PhotoMeister   είναι ένα λογισμικό για το άλμπουμ φωτογραφιών χωρίς να διαχειριστούν και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες με την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σας, παρουσιάσεις, e-mail, φωτογραφικά άλμπουμ. Εισάγετε τις φωτογραφίες από τις περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές απευθείας στον υπολογιστή σας Ταξινόμηση, να οργανώσει, το φίλτρο και να περικόψετε τις φωτογραφίες σας ακόμα και αφαιρέστε τα κόκκινα μάτια. Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε ιστοσελίδες, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή screensavers. Δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών σε εκτύπωση ή εξαγωγή ως αρχεία PDF. Δημιουργήστε VCDs για DVD player σας για να δείτε τις φωτογραφίες σας στην τηλεόραση σας.   Desktop Συγγραφέας Desktop Συγγραφέας είναι ένα ebook λογισμικό ηλεκτρονικών εκδόσεων που σας επιτρέπει να γρήγορα, εύκολα και επαγγελματικά δημιουργήσετε και / ή να πωλούν σελίδα στροφή των ηλεκτρονικών εκδόσεων, όπως eBooks, eCatalogs, eBrochures, ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ, φωτογραφικά άλμπουμ και πολλά άλλα. Δημιουργήστε DNL eBooks για Windows, Mac και Android. παρουσιάσεις, ενημερωτικά δελτία, άλμπουμ φωτογραφιών ή marketing, e-books, ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών.