Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για την φωτογραφία κολάζ δωρεάν

       
       
       
       
  Σχήμα κολάζ είναι ένα λογισμικό για την φωτογραφία κολάζ ελευθερώσει τη δημιουργία κολάζ εικόνα σε λιγότερο από ένα λεπτό με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού. Οι φωτογραφίες αυτόματα και έξυπνα τοποθετούνται χρησιμοποιώντας ένα πολύ γρήγορο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εν αναμονή της μεθόδου. Χρησιμοποιήστε φωτογραφίες στον υπολογιστή σας ή από το διαδίκτυο για να κάνουν κολάζ. Κάντε κολάζ σε οποιοδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς σχήμα ή μορφή.   ScrapbookFlair είναι ένα λογισμικό για την φωτογραφία κολάζ δωρεάν μετοχή λευκώματα σας με την οικογένεια και τους φίλους. Κάντε όμορφες σελίδες λευκώματος από τις ψηφιακές σας φωτογραφίες μέσα σε λίγα λεπτά. Δωρεάν πρόσβαση στο υπέροχο φόντο, στολίδια, και τα πρότυπα σχεδιασμού.
       
  EM Δωρεάν κολάζ φωτογραφιών   είναι ένα λογισμικό για την φωτογραφία κολάζ δωρεάν διασκέδαση και πολύ εύκολο στη χρήση εργαλείο για να κάνει εντυπωσιακά κολάζ φωτογραφιών και ψηφιακά λευκώματα με τις φωτογραφίες σας. μπορείτε να επιλέξετε μια αγαπημένη φωτογραφία ως φόντο, οργανώσει πολλές φωτογραφίες σε χαρτί, τότε ισχύουν για πράξεις αυτές, όπως περιστροφή, αλλαγή μεγέθους, προσθέτοντας καρέ, αλλάζοντας τη θέση, και την αλλαγή επικάλυψη τάξη, και τη συγχώνευσή τους σε εικόνα με τα πρότυπα μάσκα. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα κολάζ πρότυπα, drag-and-drop τις φωτογραφίες σας για να δημιουργήσετε αξέχαστες δώρα και αναμνηστικά.   webGobbler είναι ένα λογισμικό για κολάζ φωτογραφιών που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εικόνες φωτογραφία μωσαϊκό από το δικό σας υπολογιστή. Μια εικόνα φωτογραφία μωσαϊκό αποτελείται από μικροσκοπικές φωτογραφίες οι οποίες τοποθετούνται μαζί με τέτοιο τρόπο ώστε, από μια απόσταση, αυτοί αναμιγνύονται μαζί για να δημιουργήσουν την εμφάνιση μιας νέας εικόνας.
       
  Εικόνα Inc Δημιουργήστε συνθέσεις εικόνα χρησιμοποιώντας στρώματα και μάσκες. Ανακατέψτε πολλές φωτογραφίες μαζί, δημιουργούν ενδιαφέροντα επικαλύψεις υφή, ή να προσθέσετε άκρη και το πλαίσιο εφέ στις εικόνες σας.   Foto-Mosaik σας βοηθά να δημιουργήσετε μωσαϊκό εικόνων, οι οποίες αποτελούνται από πολλές μικρές εικόνες (πλακάκια), από τις δικές σας φωτογραφίες.

 

       
  Fusion Επιτρέπει συγχώνευση πολλών εικόνων της ίδιας σκηνής σε ένα.   Morpheus Photo Mixer είναι compositing λογισμικό που αναμιγνύει τα πρόσωπα και τα μέρη του σώματος μεταξύ δύο φωτογραφίες.