Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για τις επιπτώσεις στην φωτογραφία δωρεάν

       
       
       
       
  Κορνίζες & Effects Δωρεάν είναι ένα λογισμικό για τις επιπτώσεις στην φωτογραφία δωρεάν, ψηφιακή φωτογραφία εργαλείο που σας επιτρέπει να προσθέσετε πλαίσια, τα σύνορα και εφέ φίλτρου για τις ψηφιακές σας φωτογραφίες.   Funny Photo Maker   είναι ένα λογισμικό για τις επιπτώσεις των φωτογραφιών σας βοηθά να επεξεργαστείτε φωτογραφίες με πλαίσια 150+ υπέροχη φωτογραφία, πρόσωπο διασκέδαση και καλλιτεχνικά εφέ, φωτογραφίες εξαγωγές σε αρχείο εικόνας και GIF animation, και εύκολα μετατρέπει τις φωτογραφίες σας σε καλλιτεχνικές και ενδιαφέρουσα αριστούργημα! Πλούσια Κορνίζες: διαφημιστικές πινακίδες, εκδηλώσεις, celebraties, παιχνίδια, κλπ Πρόσωπο Fun αποτελέσματα: δημοφιλή αστέρια, ζώα, σκηνές της ταινίας, κλπ Gorgeous καλλιτεχνική φωτογραφία 3D εφέ επεξεργασίας? Πλήρης ρυθμίσεις προσαρμογής? Αστεία εκφράσεις.
       
  Φωτογραφία! Επεξεργαστής είναι ένα λογισμικό για τις επιπτώσεις στην φωτογραφία, μπορείτε να αφαιρέσετε τα κόκκινα μάτια αμέσως, ενισχύουν το χρώμα της εικόνας, να κάνει αστεία καρικατούρες, να προσθέσετε εκπληκτικά εφέ φωτισμού, ισιώσει, αναδειγματοληψία και καλλιεργειών εικόνες. Το εργαλείο Denoise είναι ένα από τα καλύτερα του κόσμου για να απομακρύνει αποτελεσματικά τη φωτεινότητα και το θόρυβο χρώματος από τις ψηφιακές εικόνες που κάτω από κακές συνθήκες φωτισμού. Θα εκτιμήσετε επίσης το Make Up εργαλείο που προσφέρει μια πλήρη σειρά από φίλτρα ρετούς για να κάνει το καλύτερο από φωτογραφίες πορτρέτο σας.   PhotoScape Portable είναι ένα λογισμικό για τα αποτελέσματα φωτογραφιών διασκεδαστικό και εύκολο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπει να διορθώσετε και να βελτιώσετε τις φωτογραφίες. ειδικά εφέ περιλαμβάνονται.
       
  PhotoFiltre Portable είναι ένα λογισμικό για τα αποτελέσματα φωτογραφιών πλήρες πρόγραμμα ρετούς. μελάνι ή μωσαϊκού Διαθέτει επίσης   PhotoFiltre   είναι ένα λογισμικό για τη φωτογραφία συνέπειες πλήρες πρόγραμμα ρετούς, επεξεργασίας εικόνας και βελτιστοποίησης, pointillism, επίδραση παζλ, πάνω από 100 φίλτρα.
       
  PhotoShine είναι ένα λογισμικό για τα αποτελέσματα φωτογραφιών που θα σας αφήσει να εφαρμόσει αστεία, όμορφη και εντυπωσιακά εφέ στις αγαπημένες σας φωτογραφίες. σας δίνει έναν εύκολο τρόπο για να κάνουν κολάζ φωτογραφιών με την προσθήκη των φωτογραφιών σας σε διάφορα όμορφα templates   Pixlr-o-matic είναι μια όμορφη, Instagram-σαν εφαρμογή για να σας βοηθήσει να κάνετε τις φωτογραφίες σας σε κάτι ιδιαίτερο. Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε δροσερό αναζητούν και vintage ρετρό ασφαλίσει! Με αυτό το διασκεδαστικό και απλό σκοτεινό θάλαμο που μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα, το φωτισμό και τα σύνορα τόσο εύκολη όσο ένα δύο τρία.
       
  FotoSketcher   Μετατρέψτε τις ψηφιακές φωτογραφίες σας σε ένα σκίτσο, μια ζωγραφιά ή ένα σχέδιο. Πάνω από 20 διαφορετικά στυλ είναι διαθέσιμα από σκίτσα με μολύβι σε ακουαρέλα ή ελαιογραφίες, στυλό και μελάνι σχέδια και σκίτσα.   Φωτογραφία να Σχεδίασμα   Ένα εργαλείο για να μετατρέψετε μια φωτογραφία σε εξαιρετική σκίτσο, και το χρώμα το χρώμα του νερού.
       
  Σκιτσογράφος    Αυτό το συμπαγές και εύκολο στη χρήση λογισμικό γραφικών επιτρέπει ακόμη και ένας αρχάριος υπολογιστή για να δημιουργήσετε αστείες καρικατούρες ή ρεαλιστικές εικόνες εφαρμόζοντας δημιουργικά εφέ στρέβλωση σε ένα θέμα λεπτών.   Easy Photo Effects   είναι ένα λογισμικό για τα αποτελέσματα φωτογραφιών ίσως το πιο εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που θα βρείτε ποτέ. Με ένα μόνο κλικ σε ένα κουμπί, μπορείτε να μετατρέψετε τις εικόνες σας σε μαύρο και άσπρο έργα, να τους δώσουμε ένα vintage σέπια ματιά ή να εφαρμόσει ένα δροσερό αποτέλεσμα ταινία.
       
  Face Control είναι ένα λογισμικό για τις επιπτώσεις στην φωτογραφία plug-in είναι ένα εργαλείο ακριβείας για τη σύνθεση του προσώπου έκφραση, για την κατασκευή καρικατούρες από τις φωτογραφίες, και για τη δημιουργία κινουμένων σχεδίων πορτρέτα.   Πρόσωπο Ομαλότερη είναι ένα λογισμικό για τα αποτελέσματα φωτογραφιών ειδικό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών. Μερικές φορές, η επιδερμίδα του προσώπου στη φωτογραφία δεν φαίνεται καλά. Πρόσωπο Ομαλότερη λειαίνει την επιδερμίδα του προσώπου με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο και να κάνει τη φωτογραφία πιο όμορφη.