Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για τη φωτογραφία ανάμειξη δωρεάν

       
       
       
       
  Εικόνα Inc είναι ένα λογισμικό για την ανάμειξη δωρεάν Δημιουργήστε συνθέσεις εικόνα χρησιμοποιώντας στρώματα και μάσκες φωτογραφία. Ανακατέψτε πολλές φωτογραφίες μαζί, δημιουργούν ενδιαφέροντα επικαλύψεις υφή, ή να προσθέσετε άκρη και το πλαίσιο εφέ στις εικόνες σας.   Morpheus Photo Mixer είναι ένα λογισμικό για την ανάμειξη φωτογραφία δωρεάν compositing λογισμικό που αναμιγνύει τα πρόσωπα και τα μέρη του σώματος μεταξύ δύο φωτογραφίες. Τοποθετήστε το κεφάλι ενός ατόμου σε κάποιον (ή κάτι) άλλο σώμα ή συνδυάζουν τις πιο αστείες χαρακτηριστικά των δύο ατόμων για να δημιουργήσουν ένα υποθετικό τρίτο πρόσωπο.
       
  Σχήμα κολάζ είναι ένα λογισμικό για την ανάμειξη ελεύθερη δημιουργία κολάζ εικόνα σε λιγότερο από ένα λεπτό με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού φωτογραφία. Οι φωτογραφίες αυτόματα και έξυπνα τοποθετούνται χρησιμοποιώντας ένα πολύ γρήγορο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εν αναμονή της μεθόδου. Χρησιμοποιήστε φωτογραφίες στον υπολογιστή σας ή από το διαδίκτυο για να κάνουν κολάζ. Κάντε κολάζ σε οποιοδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς σχήμα ή μορφή.   ScrapbookFlair είναι ένα λογισμικό για την ανάμειξη δωρεάν μετοχή λευκώματα σας με την οικογένεια και τους φίλους σας φωτογραφία. Κάντε όμορφες σελίδες λευκώματος από τις ψηφιακές σας φωτογραφίες μέσα σε λίγα λεπτά. Δωρεάν πρόσβαση στο υπέροχο φόντο, στολίδια, και τα πρότυπα σχεδιασμού.
       
  EM Δωρεάν κολάζ φωτογραφιών   είναι ένα λογισμικό για την ανάμειξη δωρεάν διασκέδαση και πολύ εύκολο στη χρήση εργαλείο για να κάνει εντυπωσιακά κολάζ φωτογραφιών και ψηφιακά λευκώματα με τις φωτογραφίες σας φωτογραφία. μπορείτε να επιλέξετε μια αγαπημένη φωτογραφία ως φόντο, οργανώσει πολλές φωτογραφίες σε χαρτί, τότε ισχύουν για πράξεις αυτές, όπως περιστροφή, αλλαγή μεγέθους, προσθέτοντας καρέ, αλλάζοντας τη θέση, και την αλλαγή επικάλυψη τάξη, και τη συγχώνευσή τους σε εικόνα με τα πρότυπα μάσκα. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα κολάζ πρότυπα, drag-and-drop τις φωτογραφίες σας για να δημιουργήσετε αξέχαστες δώρα και αναμνηστικά.   webGobbler είναι ένα λογισμικό για τη φωτογραφία ανάμιξης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εικόνες φωτογραφία μωσαϊκό από το δικό σας υπολογιστή. Μια εικόνα φωτογραφία μωσαϊκό αποτελείται από μικροσκοπικές φωτογραφίες οι οποίες τοποθετούνται μαζί με τέτοιο τρόπο ώστε, από μια απόσταση, αυτοί αναμιγνύονται μαζί για να δημιουργήσουν την εμφάνιση μιας νέας εικόνας.
       
  Fusion Επιτρέπει συγχώνευση πολλών εικόνων της ίδιας σκηνής σε ένα.   Foto-Mosaik σας βοηθά να δημιουργήσετε μωσαϊκό εικόνων, οι οποίες αποτελούνται από πολλές μικρές εικόνες (πλακάκια), από τις δικές σας φωτογραφίες.

 

       
  Κορνίζες & Effects Δωρεάν είναι ένα λογισμικό για τις επιπτώσεις στην φωτογραφία δωρεάν, ψηφιακή φωτογραφία εργαλείο που σας επιτρέπει να προσθέσετε πλαίσια, τα σύνορα και εφέ φίλτρου για τις ψηφιακές σας φωτογραφίες.   Funny Photo Maker   είναι ένα λογισμικό για τη φωτογραφία ανάμειξη επιπτώσεις βοηθά να επεξεργαστείτε φωτογραφίες με πλαίσια 150+ υπέροχη φωτογραφία, πρόσωπο διασκέδαση και καλλιτεχνικά εφέ, φωτογραφίες εξαγωγές σε αρχείο εικόνας και GIF animation, και εύκολα μετατρέπει τις φωτογραφίες σας σε καλλιτεχνικές και ενδιαφέρουσα αριστούργημα! Πλούσια Κορνίζες: διαφημιστικές πινακίδες, εκδηλώσεις, celebraties, παιχνίδια, κλπ Πρόσωπο Fun αποτελέσματα: δημοφιλή αστέρια, ζώα, σκηνές της ταινίας, κλπ Gorgeous καλλιτεχνική φωτογραφία 3D εφέ επεξεργασίας? Πλήρης ρυθμίσεις προσαρμογής? Αστεία εκφράσεις.
       
  Φωτογραφία! Επεξεργαστής είναι ένα λογισμικό για τη φωτογραφία ανάμειξη αποτελέσματα, μπορείτε να αφαιρέσετε τα κόκκινα μάτια αμέσως, ενισχύουν το χρώμα της εικόνας, να κάνει αστεία καρικατούρες, να προσθέσετε εκπληκτικά εφέ φωτισμού, ισιώσει, αναδειγματοληψία και καλλιεργειών εικόνες. Το εργαλείο Denoise είναι ένα από τα καλύτερα του κόσμου για να απομακρύνει αποτελεσματικά τη φωτεινότητα και το θόρυβο χρώματος από τις ψηφιακές εικόνες που κάτω από κακές συνθήκες φωτισμού. Θα εκτιμήσετε επίσης το Make Up εργαλείο που προσφέρει μια πλήρη σειρά από φίλτρα ρετούς για να κάνει το καλύτερο από φωτογραφίες πορτρέτο σας.   PhotoScape Portable είναι ένα λογισμικό για τα αποτελέσματα φωτογραφιών διασκεδαστικό και εύκολο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπει να διορθώσετε και να βελτιώσετε τις φωτογραφίες. ειδικά εφέ περιλαμβάνονται.
       
  PhotoFiltre Portable είναι ένα λογισμικό για τα αποτελέσματα φωτογραφιών πλήρες πρόγραμμα ρετούς. μελάνι ή μωσαϊκού Διαθέτει επίσης   PhotoFiltre   είναι ένα λογισμικό για τη φωτογραφία συνέπειες πλήρες πρόγραμμα ρετούς, επεξεργασίας εικόνας και βελτιστοποίησης, pointillism, επίδραση παζλ, πάνω από 100 φίλτρα.
       
  PhotoShine είναι ένα λογισμικό για τα αποτελέσματα φωτογραφιών που θα σας αφήσει να εφαρμόσει αστεία, όμορφη και εντυπωσιακά εφέ στις αγαπημένες σας φωτογραφίες. σας δίνει έναν εύκολο τρόπο για να κάνουν κολάζ φωτογραφιών με την προσθήκη των φωτογραφιών σας σε διάφορα όμορφα templates   Pixlr-o-matic είναι μια όμορφη, Instagram-σαν εφαρμογή για να σας βοηθήσει να κάνετε τις φωτογραφίες σας σε κάτι ιδιαίτερο. Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε δροσερό αναζητούν και vintage ρετρό ασφαλίσει! Με αυτό το διασκεδαστικό και απλό σκοτεινό θάλαμο που μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα, το φωτισμό και τα σύνορα τόσο εύκολη όσο ένα δύο τρία.
       
  FotoSketcher   Μετατρέψτε τις ψηφιακές φωτογραφίες σας σε ένα σκίτσο, μια ζωγραφιά ή ένα σχέδιο. Πάνω από 20 διαφορετικά στυλ είναι διαθέσιμα από σκίτσα με μολύβι σε ακουαρέλα ή ελαιογραφίες, στυλό και μελάνι σχέδια και σκίτσα.   Φωτογραφία να Σκίτσο   μετατρέψετε μια φωτογραφία σε εξαιρετική σκίτσο, και το νερό χρώμα βαφής.
       
  Σκιτσογράφος    Αυτό το συμπαγές και εύκολο στη χρήση λογισμικό γραφικών επιτρέπει ακόμη και ένας αρχάριος υπολογιστή για να δημιουργήσετε αστείες καρικατούρες ή ρεαλιστικές εικόνες εφαρμόζοντας δημιουργικά εφέ στρέβλωση σε ένα θέμα λεπτών.   Easy Photo Effects   είναι ένα λογισμικό για τα αποτελέσματα φωτογραφιών ίσως το πιο εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που θα βρείτε ποτέ. Με ένα μόνο κλικ σε ένα κουμπί, μπορείτε να μετατρέψετε τις εικόνες σας σε μαύρο και άσπρο έργα, να τους δώσουμε ένα vintage σέπια ματιά ή να εφαρμόσει ένα δροσερό αποτέλεσμα ταινία.
       
  Face Control είναι ένα λογισμικό για τις επιπτώσεις στην φωτογραφία plug-in είναι ένα εργαλείο ακριβείας για τη σύνθεση του προσώπου έκφραση, για την κατασκευή καρικατούρες από τις φωτογραφίες, και για τη δημιουργία κινουμένων σχεδίων πορτρέτα.   Πρόσωπο Ομαλότερη είναι ένα λογισμικό για τα αποτελέσματα φωτογραφιών ειδικό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών. Μερικές φορές, η επιδερμίδα του προσώπου στη φωτογραφία δεν φαίνεται καλά. Πρόσωπο Ομαλότερη λειαίνει την επιδερμίδα του προσώπου με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο και να κάνει τη φωτογραφία πιο όμορφη.