Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για streaming video δωρεάν

       
       
       
       
  BroadCam Video Streaming λογισμικό είναι ένα λογισμικό για streaming δωρεάν βίντεο, ρεύμα & Μετάδοση βίντεο μέσω του Διαδικτύου. Προσθέστε ζωντανό ή εγγεγραμμένο βίντεο στην ιστοσελίδα σας Συμπίεση και streaming βίντεο για το βίντεο στο Διαδίκτυο ρεύματα παίζουν σε όλους τους δημοφιλείς browsers μεταδίδεται από κάμερες ή είσοδο βίντεο.   PeerStreamer είναι ένα λογισμικό για streaming βίντεο δωρεάν, είναι ένα open source πλαίσιο P2P Media Streaming γραμμένο σε C, που αναπτύχθηκε ως μέρος του ΝΑΠΑ-WINE ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο. Περιλαμβάνει μια μηχανή συνεχούς ροής για την αποτελεσματική κατανομή των ρευμάτων των μέσων ενημέρωσης, μια εφαρμογή πηγή για τη δημιουργία των καναλιών και ένας παίκτης εφαρμογές για την οπτικοποίηση των ρευμάτων.
       
  FreeCast είναι ένα λογισμικό για streaming δωρεάν βίντεο, Java εφαρμογή που επιτρέπει peer-to-peer streaming. Καθιστά δυνατή μια ροή μεταδίδονται σε μεγάλο αριθμό ακροατών από μια απλή σύνδεση DSL.   Ρεύμα ~ 2 ~ ρεύμα είναι ένα λογισμικό για streaming δωρεάν βίντεο, την επόμενη γενιά ροής. Ρεύμα-2-ρεύμα υλοποιεί multicast +, ένα streaming πρωτόκολλο επόμενη γενιά. Multicast + είναι πιο αποτελεσματική και απαιτεί μικρότερο εύρος ζώνης από την άμεση ροή (π.χ. shoutcast / icecast).
       
  P2P-Radio είναι ένα λογισμικό για streaming βίντεο δωρεάν, Peer to Peer ροής. P2P-Radio είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να διανέμει ήχο και βίντεο ρεύματα (MP3 / Ogg Vorbis / NSV) μέσω του Διαδικτύου με τρόπο peer-to-peer. Είναι δυνατόν να δημιουργήσετε το δικό σας internet ραδιοφωνικό σταθμό με το P2P-Radio!

P2P-Radio είναι προγραμματισμένο σε Java και τρέχει σε Windows, Mac OS X, Linux και πολλά άλλα συστήματα.

 

  Trevbus είναι ένα λογισμικό για streaming βίντεο δωρεάν, είσαι ένας ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ή ο παραγωγός στα σκαριά; Έχετε ένα μήνυμα που θέλετε να ακουστεί; Είναι τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πάρει κάτω;
       
  VideoTyrant  είναι ένα λογισμικό για streaming βίντεο δωρεάν, που μπορεί να κάνετε streaming video μέσω του δικτύου Bit-Torrent. Αυτό το πρόγραμμα δεν απαιτεί ειδικά κωδικοποιημένα torrents ή τίποτα. Έχει το GUI του Azureus όλα με τη δύναμη να κάνετε streaming.   Goalbit είναι ένα δωρεάν ανοικτού κώδικα πλατφόρμα βίντεο συνεχούς ροής σε θέση να διανέμουν υψηλού εύρους ζώνης περιεχόμενο live video σε όλους διατήρηση της ποιότητας του. Τι μπορείτε να κάνετε με Goalbit Media Player. Αναπαραγωγή και εγγραφή Goalbit video streams στο διαδίκτυο. Ζωντανά μεταδίδουν τον εαυτό σας.