Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για τεχνικό σχέδιο δωρεάν

       
       
       
       
  SmartDraw είναι ένα λογισμικό για διαγράμματα τεχνικό σχέδιο κυκλώματος δωρεάν ηλεκτρονικό κύκλωμα Αυτοκίνητο καλωδίωση Circuit Διαγράμματα Ηλεκτρική καλωδίωση Ψηφιακά Κυκλώματα Παράλληλη Κυκλώματα και πολλά άλλα! Δημιουργήστε διαγράμματα ηλεκτρικών κυκλωμάτων, σχηματικές αναπαραστάσεις.   Λύστε Elec είναι ένα λογισμικό για την τεχνική κατάρτιση, το ελεύθερο λογισμικό κλήρωση και να αναλύσει τα ηλεκτρικά κυκλώματα που λειτουργούν σε συνεχές ή εναλλασσόμενο ρεύμα - να πάρει κυριολεκτική τύποι και οι τιμές για τις τρέχουσες εντάσεις και τάσεις που ορίζονται στο κύκλωμα. - Επαληθεύει τις εξισώσεις του κυκλώματος που σχετίζονται. - Σχεδιάζει γραφικές παραστάσεις. - Να πάρει το ισοδύναμο κύκλωμα του κυκλώματος εμφανίζεται
       
  VectorEngineer είναι ένα λογισμικό για την τεχνική κατάρτιση του συστήματος δωρεάν, 2d cad αναπτύχθηκε αρχικά ως ένα τεχνικό πρόγραμμα σχεδίασης για να παράγουν σχέδια εργασίας για τεχνικά έργα.   PSPICE αναλογικό κύκλωμα και ψηφιακό πρόγραμμα προσομοίωσης λογική, το σχεδιασμό και την ανάλυση αναλογικών και ψηφιακών κυκλωμάτων.
       
  TinyCAD είναι ένα open source πρόγραμμα σχηματική σύλληψη για MS Windows. Χρησιμοποιήστε TinyCAD να παράγει διαγράμματα επαγγελματικό κύκλωμα και εξαγωγή καθαρής πληροφορίες λίστα με εφαρμογές PCB.   LogicCircuit είναι εκπαιδευτικό λογισμικό για το σχεδιασμό και την προσομοίωση λογικών κυκλωμάτων.
       
  KiCad είναι ένα λογισμικό για ηλεκτρολογικό σχέδιο ΕΟΑ σουίτα λογισμικού για τη δημιουργία επαγγελματικών σχηματικές παραστάσεις και πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων. Δημιουργήστε ηλεκτρονικά σχηματικά διαγράμματα και τυπωμένα έργα τέχνης κυκλώματος   ProfiCAD είναι ένα λογισμικό για την τεχνική κατάρτιση δωρεάν, σχεδιασμένο για την κατάρτιση των διαγραμμάτων, σχηματικές αναπαραστάσεις, σχεδιαγράμματα των κυκλωμάτων ελέγχου, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για πεπιεσμένου αέρα, υδραυλικών και άλλων τύπων τεχνικά διαγράμματα.
       
  PCB Artist   Σχεδιάστε το δικό κυκλωμάτων σας   idealCiruit είναι ένας προσομοιωτής αναλογικό κύκλωμα λειτουργεί με πραγματική ιδανικά συστατικά
       
  Logisim Ένα εκπαιδευτικό εργαλείο για το σχεδιασμό και την προσομοίωση ψηφιακών λογικών κυκλωμάτων.   FidoCadJ είναι ένα πολύ εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας, με μια βιβλιοθήκη των ηλεκτρικών σύμβολα και αποτυπώματα (μέσω της οπής και SMD)
       
  Sweet Home 3D drawing software for furniture, kitchen and interior design that helps you place your furniture in 2D and 3D design review. House design software free download.   Το Google SketchUp είναι ένα λογισμικό για την κατάρτιση δωρεάν, τεχνικό πρόγραμμα 3D modeling που σας επιτρέπει να μελετήσει το 3D κόσμο. Ανακαινίσουμε το σαλόνι σας. Επινοήστε ένα νέο κομμάτι των επίπλων. Μοντέλο πόλη σας για το Google Earth. Χρησιμοποιήστε το Google SketchUp για δωρεάν download. λογισμικού Σπίτι design δωρεάν download.
       
  Envisioneer Express   3D λογισμικό σχεδιασμού σπίτι εσωτερικό. Envisioneer Express, το πιο εύκολο στη χρήση κατοικιών πρόγραμμα σχεδιασμού. Κείμενο για τις σημειώσεις και τις ετικέτες. Διαστάσεις Φυτά βιβλιοθήκη. Περιφράξεις και πύλες. Μονοπάτια, πεζοδρόμια και δρόμους. Οροφές επιλέγοντας ένα δωμάτιο. Κάγκελα που συνδέονται με σκάλες. Στήλες. Ηλεκτρικά στοιχεία. Ηλεκτρική καλωδίωση. Στοιχεία HVAC. Εξοπλισμός. Σπίτι σχεδιασμού λογισμικού δωρεάν download.   CadStd Lite είναι ένα λογισμικό για την τεχνική κατάρτιση δωρεάν, 3D design δωρεάν  πρόγραμμα CAD για την κατάρτιση επαγγελματική ποιότητα, τεχνικά σχέδια, σχεδιαγράμματα για τα σπίτια, ένα σύστημα για γενική χρήση, εύκολο να το μάθει. 
       
  MyVirtualHome 3D Home Σχεδιασμός Λογισμικού. Δείτε τις ιδέες σας σε σχεδόν φωτορεαλιστική 3D   DesignWorkshop Lite πακέτο λογισμικού παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε τον δικό σας 3D μοντέλα για το σχεδιασμό σπίτι και την απεικόνιση της αρχιτεκτονικής, τοπία, εκθέματα, ή οποιοδήποτε είδος του χωροταξικού σχεδιασμού
       
  Dia είναι ένα λογισμικό για τη σύνταξη διαγραμμάτων ευέλικτο και εύκολο στη χρήση δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας διάγραμμα. Dia είναι ένα λογισμικό για τη δημιουργία τεχνικά διαγράμματα. Dia είναι χρήσιμα για την κατάρτιση UML διαγράμματα, χάρτες του δικτύου, και διαγράμματα ροής.   YED είναι ένα λογισμικό για την κατάρτιση διαγραμμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να γρήγορα και αποτελεσματικά παράγει διαγράμματα υψηλής ποιότητας. Δημιουργήστε διαγράμματα με το χέρι, ή την εισαγωγή εξωτερικών δεδομένων σας για την ανάλυση. Επαγγελματική διαγράμματα, γρήγορη και εύκολη.
       
  Διάγραμμα Designer είναι ένα λογισμικό για τη σύνταξη διαγραμμάτων απλό επεξεργαστή διανυσματικά γραφικά για τη δημιουργία διαγραμμάτων ροής, διαγράμματα UML τάξης, εικόνες και προβολή διαφανειών.   EDraw MINDMAP είναι ένας φορέας με βάση το λογισμικό χαρτογράφησης μυαλού με πλούσια παραδείγματα και τα πρότυπα που καθιστούν εύκολη για να δημιουργήσετε χάρτες μυαλό, διαγράμματα εγκεφάλου-storming, το χρονοδιάγραμμα του έργου, το σχεδιασμό της ζωής, η ανάλυση SWOT και σκίτσο χάρτες.
       
  VectorEngineer είναι ένα λογισμικό για την τεχνική κατάρτιση του συστήματος δωρεάν, 2d cad αναπτύχθηκε αρχικά ως ένα τεχνικό πρόγραμμα σχεδίασης για να παράγουν σχέδια εργασίας για τεχνικά έργα.   Διαδικασία Modeler εργαλείο για τη σύνταξη διαγραμμάτων επιχειρησιακών διαδικασιών για τα Windows και Pocket PCs.
       
  Ηλεκτρικές τεχνικές ελέγχου Simulator (ηλεκτρονικό κλειδί EKTS) λογισμικό για ηλεκτρολογικό σχέδιο είναι ένας προσομοιωτής για το σχεδιασμό Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων. Σας επιτρέπει να σχεδιάσουμε ποικιλία των ηλεκτρομηχανικών συστημάτων με χρήση ρελέ, ρελέ χρόνο, κουμπιά, κινητήρες, διακόπτες και ορισμένα βασικά μηχανικά συστήματα.   Το Ashampoo 3D CAD Αρχιτεκτονική 3 είναι ένα λογισμικό για την τεχνική ελεύθερο σχέδιο, για την κατάρτιση των σχεδίων συνδυάζει τον εύκολο χειρισμό με επαγγελματικές λειτουργίες CAD αιχμής. Θα δημιουργήσετε γρήγορα την ακριβή μοντέλα, 3D θέα, υπόγεια σχέδια και πίνακες για όλες τις κατασκευές και τον εξοπλισμό σας σχέδια. Εσωτερική επίπλωση με μεγάλα καταλόγους που περιέχουν αντικείμενα, υφές και τα υλικά. 2D και 3D προβολές.