Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για τη λήψη βίντεο δωρεάν

       
       
       
       
  CamStudio είναι ένα λογισμικό για λήψη βίντεο δωρεάν, ρεκόρ όλων οθόνης και ήχου δραστηριότητα στον υπολογιστή σας και να δημιουργήσετε τη βιομηχανία-πρότυπο αρχείων βίντεο AVI και με τη χρήση του ενσωματωμένου SWF Παραγωγός μπορεί να μετατρέψει τα AVIs σε άπαχο, σημαίνει, bandwidth-φιλικό βίντεο Streaming Flash ( ΚΕΤ).   Debut Video Capture είναι ένα λογισμικό για λήψη βίντεο δωρεάν, εγγραφή βίντεο από μια κάμερα, συσκευή εγγραφής ή λήψη βίντεο από την οθόνη, καταγραφή ουσιαστικά τίποτα από τη λήψη βίντεο από μια κάμερα, οθόνη σας, ή συσκευές εισόδου βίντεο, όπως μια συσκευή εγγραφής VHS μέσα σε λίγα λεπτά της κατέβασμα.
       
  Free Screen To Video είναι ένα λογισμικό για λήψη βίντεο, καταγράφει τη δραστηριότητά οθόνη του υπολογιστή σας σε βίντεο. Μπορείτε να καταγράψετε ολόκληρη την οθόνη ή μόνο σε ορισμένες περιοχές της οθόνης. Οι μορφές βίντεο σε FLV και SWF δεν απαιτεί καμία πρόσθετη εγκατάσταση codecs.   Photobie είναι ένα λογισμικό για λήψη βίντεο, πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας με την προηγμένη οθόνη συλλαμβάνει και φωτογραφιών δυνατότητες επεξεργασίας του πλαισίου.
       
      taksi είναι ένα λογισμικό για λήψη βίντεο, λήψη βίντεο / οθόνη συλλαμβάνει το εργαλείο για την καταγραφή 3D εφαρμογές γραφικών (όπως παιχνίδια). Μπορεί να συλλάβει σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows που χρησιμοποιούν το DirectX, OpenGL, ή GDI και να δημιουργήσετε ένα αρχείο AVI, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εγκατεστημένο VFW κωδικοποιητή ή ακόμα πλαισίων σε PNG.
       
  Greenshot είναι ένα λογισμικό για λήψη βίντεο δωρεάν, δημιουργούν γρήγορα screenshots μιας επιλεγμένης περιοχής, παράθυρο ή σε πλήρη οθόνη? μπορείτε να συλλάβετε ακόμη ολοκληρωθεί (κύλιση) ιστοσελίδες από τον Internet Explorer.   Screenshot Captor είναι ένα λογισμικό για λήψη βίντεο δωρεάν, εργαλείο για την αρπαγή, το χειρισμό, το σχολιασμό και την ανταλλαγή screenshots.