Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για τηλεδιάσκεψης δωρεάν

       
       
       
       
  Το Skype είναι ένα λογισμικό για video conference κλήσεις δωρεάν, συνέδριο. Μιλήστε με περισσότερα από ένα άτομα ταυτόχρονα. Βίντεο κλήσης ομάδας Catch up πρόσωπο-με-πρόσωπο με περισσότερα άτομα ταυτόχρονα σε μια κλήση βίντεο της ομάδας.   ooVoo   είναι ένα λογισμικό για video conference δωρεάν, ομάδα βιντεοκλήσεις Catch up πρόσωπο-με-πρόσωπο με περισσότερα άτομα ταυτόχρονα σε μια κλήση βίντεο της ομάδας με το Skype.
       
  Google Voice and Video Chat   είναι ένα λογισμικό για video conference δωρεάν, σας επιτρέπει να κρατήσετε το βίντεο-διασκέψεις με την οικογένεια. Συνομιλήστε μέσω βίντεο από το Gmail, iGoogle και orkut. Κοιτάξτε και ακουστείτε καλύτερα με υψηλή ποιότητα ήχου και βίντεο.   Paltalk   είναι ένα λογισμικό για video conference δωρεάν, ομιλίας και video chat με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Chat πρόσωπο-με-πρόσωπο με έως και 10 φίλους. και βίντεο συνέδρια μπορείτε να συμμετάσχετε,
       
  Bravis Galaxy   είναι ένα λογισμικό για video conference δωρεάν, η λύση τηλεδιάσκεψης για τη συνεργασία με τους συνεργάτες, τους συναδέλφους και τους πελάτες απευθείας από το γραφείο σας. Η επιχειρηματική λύση λογισμικού τηλεδιάσκεψης μας είναι διαθέσιμες για μέχρι 16 participiants.   Camfrog Video Chat    είναι ένα λογισμικό για video conference δωρεάν, συμμετάσχετε ή να δημιουργήσετε το δικό σας δωρεάν webcam chat rooms. Ιδιωτική Δωρεάν Video & Audio Κλήσεις Κλήση και να δείτε τους φίλους σας σε ιδιώτες ή συναντήσετε κάποιον νέο στον κατάλογο των χρηστών μας. Βίντεο chat 1-on-1 και συμμετάσχετε βίντεο chat rooms. Δεν webcam απαιτείται για να δουν οι άνθρωποι. Camfrog λειτουργεί πίσω από όλα τα firewalls, routers, και ασύρματα δίκτυα. Είναι εύκολο να βρει νέους ανθρώπους να video chat με τον κατάλογο των χρηστών μας.
       
  ooVoo είναι ένα λογισμικό για την κάμερα USB χωρίς πολλαπλές πελάτη video chat, συνομιλία μέσω βίντεο με έως και 12 φίλους. Αποστολή δροσερό μηνύματα βίντεο. Καταγράψτε και να ανεβάσετε στο YouTube. Instant Messaging.    
       
  ManyCam   είναι ένα λογισμικό για την κάμερα USB, προσθέτουν διασκέδαση ειδικά εφέ στην κάμερα σας. ManyCam Studio Pro στροφές ManyCam σε ένα Pro switcher βίντεο με μεταβάσεις και πολλά άλλα! Η νέα καρτέλα ήχου σας επιτρέπει να μεταδίδουν Pro ήχου και προσθέστε τρομερό ηχητικά εφέ. HD βίντεο Υποστήριξη και Broadcasting εγγραφής βίντεο και ήχου στο σκληρό σας δίσκο. Καρέ ανά δευτερόλεπτο αυξάνει την απόδοση. Picture in Picture είναι τώρα δυνατότητα αλλαγής μεγέθους, μαζί με τη δυνατότητα να προσθέσετε 4 πηγές. Awesome νέα βίντεο και ηχητικά εφέ!   MyWebcam μεταδότης είναι ένα λογισμικό για την κάμερα USB. MyWebcam είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να δείτε την webcam σας οπουδήποτε στον κόσμο, μέσω τόσο του Διαδικτύου και στο κινητό σας τηλέφωνο.
       
  MyCam είναι ένα λογισμικό για την κάμερα USB, λαμβάνουν στιγμιότυπα, εγγραφή βίντεο από την κάμερα σας και να διαχειριστείτε τους! Στιγμιότυπο σε JPEG / BMP μορφές. Εγγραφή video σε MJPEG / MP3 format AVI.   Tango Tango για PC Καλέστε τους φίλους σας που έχουν Tango για κινητά τηλέφωνα, τα δισκία τους, ή υπολογιστές για δωρεάν!
       
  Βολβό του ματιού Chat   είναι ένα λογισμικό για video conference δωρεάν, φωνή και video chat ζωντανά με τους φίλους και την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων πολυκομματική conferencing Μείνετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια με τη χρήση πλούσια παρουσία και ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων Συνομιλία με το AIM, το Google Talk, MSN και Yahoo ! φίλους, την ομάδα ή την προσωπική τηλεδιάσκεψης.   Yawcam   είναι ένα λογισμικό για την κάμερα USB, δημοσιεύουν εικόνες που λαμβάνονται με την κάμερα σας στο Διαδίκτυο. Video streaming, στιγμιότυπα εικόνας, Built-in webserver, ανίχνευση κίνησης, Ftp-upload.
       
  WebCamImageSave είναι ένα λογισμικό για την κάμερα USB, συλλαμβάνει τη χρησιμότητα απλή κάμερα που σας επιτρέπει να καταγράψετε εύκολα μια ακόμα εικόνα από τη φωτογραφική μηχανή σας σε κάθε αριθμό των δευτερολέπτων που θα επιλέξετε, και να το αποθηκεύσετε σε αρχείο εικόνας (.jpg, .png, .bmp) για σας δίσκου.   SplitCam είναι ένα λογισμικό για το λογισμικό USB κάμερα κάμερα προσφέρει δροσερά αποτελέσματα κάμερα για το γεγονός ότι περισσότερα θετικά συναισθήματα κατά τη διάρκεια κλήσεων βίντεο με τους φίλους σας! Επιπλέον SplitCam είναι ο ευκολότερος τρόπος για να χωρίσει ροή βίντεο κάμερα σας.