Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για εγγραφή βίντεο δωρεάν

       
       
       
       
  CamStudio είναι ένα λογισμικό για την εγγραφή βίντεο δωρεάν, ρεκόρ όλων οθόνης και ήχου δραστηριότητα στον υπολογιστή σας και να δημιουργήσετε τη βιομηχανία-πρότυπο αρχείων βίντεο AVI και χρησιμοποιώντας ενσωματωμένο SWF Παραγωγός του μπορεί να μετατρέψει τα AVIs σε άπαχο, σημαίνει, bandwidth-φιλικό βίντεο Streaming Flash ( ΚΕΤ).   Debut Video Capture είναι ένα λογισμικό για την εγγραφή βίντεο δωρεάν, εγγραφή βίντεο από μια κάμερα, συσκευή ή να καταχωρήσετε βίντεο από την οθόνη, καταγραφή ουσιαστικά τίποτα εγγραφή από τη λήψη βίντεο από μια κάμερα, οθόνη σας, ή συσκευές εισόδου βίντεο, όπως μια συσκευή εγγραφής VHS μέσα σε λίγα λεπτά της κατέβασμα.
       
  Free Screen To Video είναι ένα λογισμικό για την καταγραφή βίντεο, καταγράφει τη δραστηριότητά οθόνη του υπολογιστή σας σε βίντεο. Μπορείτε να καταγράψετε ολόκληρη την οθόνη ή μόνο σε ορισμένες περιοχές της οθόνης. Οι μορφές βίντεο σε FLV και SWF δεν απαιτεί καμία πρόσθετη εγκατάσταση codecs.   Photobie είναι ένα λογισμικό για την καταγραφή βίντεο, πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας με την προηγμένη οθόνη συλλαμβάνει και φωτογραφιών δυνατότητες επεξεργασίας του πλαισίου.
       
      taksi είναι ένα λογισμικό για την καταγραφή βίντεο, λήψη βίντεο / οθόνη συλλαμβάνει το εργαλείο για την καταγραφή 3D εφαρμογές γραφικών (όπως παιχνίδια). Μπορεί να συλλάβει σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows που χρησιμοποιούν το DirectX, OpenGL, ή GDI και να δημιουργήσετε ένα αρχείο AVI, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εγκατεστημένο VFW κωδικοποιητή ή ακόμα πλαισίων σε PNG.
       
  Greenshot είναι ένα λογισμικό για την εγγραφή βίντεο δωρεάν, δημιουργούν γρήγορα screenshots μιας επιλεγμένης περιοχής, παράθυρο ή σε πλήρη οθόνη? μπορείτε να συλλάβετε ακόμη ολοκληρωθεί (κύλιση) ιστοσελίδες από τον Internet Explorer.   Screenshot Captor είναι ένα λογισμικό για την εγγραφή βίντεο δωρεάν, εργαλείο για την αρπαγή, το χειρισμό, το σχολιασμό και την ανταλλαγή screenshots.
       
       
  VideoPad Video Editor  είναι ένα λογισμικό για την εγγραφή βίντεο δωρεάν, συντάκτης για αρχάριους. Drag and drop βίντεο κλιπ για εύκολη επεξεργασία βίντεο Εφαρμογή εφέ και μεταβάσεις, ρυθμίστε την ταχύτητα βίντεο και περισσότερα. Επεξεργασία βίντεο από οποιαδήποτε βιντεοκάμερα Σύλληψη βίντεο από βιντεοκάμερα DV, VHS, κάμερα, ή την εισαγωγή πιο οποιαδήποτε μορφή αρχείων βίντεο συμπεριλαμβανομένων των AVI, WMV, 3gp, wmv και divx. Γεμάτη μεταβάσεις και τα οπτικά εφέ Πάνω από 50 οπτικά και εφέ μετάβασης για να προσθέσετε μια επαγγελματική πινελιά στις ταινίες σας. Δημιουργία βίντεο για το DVD, HD, το YouTube και άλλα Burn project ταινία σας σε DVD για αναπαραγωγή σε τηλεόραση, είτε ως αυτόνομο αρχείο βίντεο για να απολαύσετε στο διαδίκτυο και φορητές συσκευές.   Maker Windows Live Movie                         είναι ένα λογισμικό για επεξεργασία βίντεο, να δημιουργήσετε παρουσιάσεις πολυμέσων με τον εύκολο τρόπο. Με το Windows Live Movie Maker, μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε μεγάλες ταινίες. Προσθέστε ειδικά εφέ, μεταβάσεις, τους ήχους και τις περιγραφές για να μεταφέρει το μήνυμα.
       
  Pinnacle VideoSpin  είναι ένα λογισμικό για την εγγραφή βίντεο δωρεάν, ανάμειξη βίντεο, φωτογραφίες και μουσική, εύκολο στη χρήση.   VirtualDub  είναι ένα λογισμικό για την εγγραφή βίντεο ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για επεξεργασία βίντεο. Υποστηρίζει MPEG-2, AC3, Ogg Vorbis και MP3 VBR στην αρχική VirtualDub.
       
  Avidemux   είναι ένα λογισμικό για την καταγραφή βίντεο για απλές περικοπές, το φιλτράρισμα και την κωδικοποίηση.   AVS Video Editor   Trim, κομμένα, διάσπαση, συγχώνευση, περιστροφή, ανακατεύουμε βίντεο. Εφαρμόστε εφέ και επικαλύψεις, ένθετο μενού, ήχου, κείμενα και υπότιτλους. Κάψτε δίσκους DVD / Blu-ray.
       
  SuperDVD Video Editor  είναι ένα λογισμικό για την καταγραφή βίντεο, γ omplete editor από τη βασική περικοπή έως την τελική επεξεργασία. Σύλληψη Film μορφή κάμερα, DV κάμερα, TV κάρτα σε Divx ή Avi μορφή αρχείου για την μύγα. Επεξεργασία AVI ή Divx ή άλλη μορφή αρχείου με τα πλαίσια ελέγχουν Αντιγράψτε Κάθε μέρος της ταινίας και να το αποθηκεύσετε. Divide / Συγχώνευση ήχου ή Vedio ρεύμα σε νέο αρχείο Αλλάξτε την ταχύτητα αναπαραγωγής και να προσθέσετε εφέ βίντεο. Πλήρης έλεγχος του ήχου και τα ρεύματα Vedio. Εύκολο να δημιουργήσετε μενού DVD. Άμεση Κάψτε οποιαδήποτε ταινίες σε φορμά VCD σε DVD.   Videolan Movie Creator  είναι ένα λογισμικό για την εγγραφή βίντεο δωρεάν. Η εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο από τους δημιουργούς του VLC Media Player. VideoLAN Movie Creator είναι ένα μη-γραμμικό λογισμικό επεξεργασίας για τη δημιουργία βίντεο με βάση libVLC και τρέχει σε Windows, Linux και Mac OS X!
       
  Sony Vegas Pro βίντεο                       Professional βίντεο και επεξεργασίας ήχου. Επεξεργασία SD ή HD βίντεο με τη λειτουργία drag-and-drop, το ποντίκι και το πληκτρολόγιο κλάδεμα, και κυματισμός επεξεργασία. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν πρότυπης τεχνολογίας υποτιτλισμού, multicamera εργαλεία επεξεργασίας, 32-bit floating-point επεξεργασία βίντεο, προσαρμόσιμη σχεδιαγράμματα παραθύρων, χρωματική κωδικοποίηση σπάνε, HDV / AVCHD / RED / SDI / υποστήριξη XDCAM, A ανίχνευση συγχρονισμού / V και επισκευής, καθώς και αυτόματη πλαίσιο κβαντοποίησης.   Adobe Premiere Elements                       Κάντε βίντεο στο σπίτι σας μοιάζουν με επαγγελματικές ταινίες.