Λογισμικό για δωρεάν

     
 

     Τα προγράμματα λογισμικού για τα παιδιά δωρεάν

       
       
       
       
  Tux Paint Tux Paint είναι ένα ελεύθερο, βραβευμένο πρόγραμμα ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 (για παράδειγμα, παιδιά προσχολικής και Κ-6). Tux Paint χρησιμοποιείται σε σχολεία σε όλο τον κόσμο ως μια δραστηριότητα σχέδιο εξοικείωσης με την πληροφορική. Συνδυάζει ένα εύκολο στη χρήση interface, διασκεδαστικά ηχητικά εφέ, και μια ενθαρρυντική μασκότ κινούμενων σχεδίων που καθοδηγεί τα παιδιά καθώς χρησιμοποιούν το πρόγραμμα.   LEGO Digital Designer Με LEGO Digital Designer MINSTORMS λειτουργία έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες εικονικές MINDSTORMS LEGO Technic και στοιχεία. Μπορείτε να σχεδιάσετε το επόμενο μοντέλο του ρομπότ σας από το μηδέν, ή να τεκμηριώσει τη δημιουργία σας και μοιράζονται στο NXT Σύνδεση!
       
  Ray's Γράμματα και Αριθμοί δωρεάν , δωρεάν, διασκεδαστικό στη χρήση εκπαιδευτικού λογισμικού για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών. Ένας πολύ καλός τρόπος για να διδάξει το αλφάβητο, αριθμούς, καταμέτρηση, απλή γραφή, τις δεξιότητες πληκτρολόγιο και πολλά άλλα. Απλό, διασκεδαστικό, εκπαιδευτικά παιχνίδια που το παιδί σας θα θέλει να παίξει ξανά και ξανά. Με την επιλογή των ΗΠΑ ή του Ηνωμένου Βασιλείου ορθογραφία ..   Μνήμη Παιχνίδια 5 δωρεάν παιχνίδι μνήμης για τα παιδιά: Τα κεραμίδια κρύψει 16 ίδιες εικόνες, όλα ανακατεμένα. Ο στόχος σας είναι να βρείτε όλες τις ίδιες εικόνες.
       
  Ευρωπαϊκή Γεωγραφία Tutor Μαθαίνοντας τις χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής, και τις πολιτείες των ΗΠΑ, είναι εύκολη χάρη σε αυτό το τρίο των αποδεδειγμένα εκπαιδευτικά προγράμματα.   Childsplay Childsplay είναι ένα διασκεδαστικό και να αποθηκεύσετε τρόπος για να αφήσει τα μικρά παιδιά χρησιμοποιούν τον υπολογιστή και την ίδια στιγμή να τους διδάξει λίγο μαθηματικά, επιστολές του alphabeth, την ορθογραφία, το συντονισμό ματιού-χεριού κ.λπ.
       
  Tux Typing   Κάντε μαθαίνουν να πληκτρολογήσετε για παιδιά διασκέδαση!   Απλή Paint Ένα απλό πρόγραμμα ζωγραφικής για παιδιά. μικρό πρόγραμμα ζωγραφική του έχει ως στόχο να διδάξει τα μικρά παιδιά να χειρίζονται το ποντίκι και να διασκεδάσουν με τα χρώματα και τα σχήματα.
       
  Αυτοκίνητα 2 Χρώμα Βάψτε τους χαρακτήρες από το Cars 2 Μπορείτε να χρωματίσετε τα αυτοκίνητα κινούμενα σχέδια επιλέγοντας οποιοδήποτε χρώμα που σας αρέσει.   Σχέδιο για τα παιδιά είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ζωγραφικής για παιδιά με πολλές και ωραίες επιλογές.
       
  Συνδεδεμένο Kids Coloring Book Δωρεάν εκτύπωσης και σελίδες χρωματισμού χρώμα. Εικόνες για το νεαρό καλλιτέχνη προσχολικής ηλικίας, καθώς και τα μεγαλύτερα καλλιτέχνη. Απλά κάντε κλικ σε μια εικόνα για να κάνει το ΜΕΓΑΛΟ και το χρώμα με το αγαπημένο σας λογισμικό ή με το χέρι.   Κέα Coloring Book Η Κέα χρωματίζοντας βιβλίο είναι ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό βιβλίο ζωγραφικής για παιδιά όλων των ηλικιών!